Terrassa va acollir del 24 d'abril al 5 de maig l'exposició 'Vides Diverses' al Casal Cívic de Ca n'Aurell  (Plaça del Tint, 4, 08224 Terrassa). 

Cartell de l'exposició 'Vides Diverses'

Què és 'Vides Diverses'?

És una proposta cultural d'ECOM, treballada de forma col·lectiva, que emfatitza la importància de la diversitat com a valor social. Està protagonitzada per persones amb discapacitat física i experiència en vida independent. 

L'exposició fotogràfica es complementa amb el documental 'Vides Diverses' (projeccions programades). L'audiovisual mostra la necessitat i capacitat d'autonomia de les persones amb discapacitat i apel·la a defensar el dret de totes les persones a decidir sobre la pròpia vida amb igualtat d'oportunitats. Al mateix temps, ofereix models de referència per a persones amb discapacitat física que no han fet el pas per iniciar el procés de decidir el seu projecte de vida i que no es creuen capaces de fer-ho.

Programa d'actes al Casal Cívic de Ca n'Aurell

  • Acte públic de presentació de l'exposició (Inclou projecció del documental "Vides Diverses" i taula rodona posterior):
    • Data i hora: 24 d'abril a les 18h 
    • Participants: Marta Rodríguez, protagonista del documental; Maria José Moya, responsable de l'àrea de Vida Independent d'ECOM; Antonio Guillen, president d'ECOM; Merixell Lluís, regidora de Capacitats Diverses i Accessibilitat.

Cartell del documental 'Vides Diverses'

  • Exposició fotogràfica: del 24 d'abril al 5 de maig, al vestíbul de la 1a planta. Entrada lliure.

Informació d'accessibilitat

  • Espais físicament accessibles. 
  • Documental ‘Vides Diverses' amb subtitulació en castellà. 
  • Acte públic de presentació (24 d'abril) amb interpretació en llengua de signes 

Més informació