Arriba el cicle més estiuenc de la ciutat!

Un any més, amb prudència, però també amb compromís i determinació, s'ha treballat intensament amb les entitats i els agents culturals de la ciutat per poder fer realitat el "Fem Estiu!" 

Un cicle plenament consolidat a Terrassa com una de les cites culturals de referència durant els mesos estiuencs i com a plataforma per potenciar i fomentar l'oferta cultural arreu de la ciutat, convertint-la en una important eina d'educació i d'integració. 

Aquest 2021 el "Fem Estiu!" reforça la seva programació oferint més de 150 propostes que començaran just després de Festa Major i fins a finals de setembre, repartides per tots els districtes de la ciutat perquè tothom pugui gaudir de l'estiu i de Terrassa. 

Programa d'activitats "Fem Estiu!" 2021

Per saber l'última hora d'horaris i possibles canvis consulteu les xarxes socials de @mesapropterrassa a Facebook i Instagram  

 

Canvis dins la programació:

  • Concert de la formació Ailàs! previst pel 29 de juliol, s'ha reprogramat pel dia 22 de setembre a les 20:30 h al Castell Cartoixa. Les entrades adquirides seran vàlides per a la nova data, però també es pot reclamar la devolució de l'import enviant un correu electrònic a [email protected] 
  • Espectacle de màgia "Imagina" a càrrc de la Cia. Màgic Sergio previst pel divendres 30 de juliol, s'ha reprogramat pel dia 6 d'agost a les 19:30 h a la mateixa ubicació. Reserva d'entrades.
  • Espectacle "Papallones" a càrrec de La Xarxa de Terrassa previst pel diumenge 1 d'agost, s'ha reprogramat pel dia 14 d'agost a les 19:30 h a l'escola El Vallès. Reserva d'entrades.
  • Concert "Le Labyrinthe d'Ariane" d'Arianna Savall previst pel 20 d'agost s'ha anul·lat per causes alienes a l'organització. Les persones que van adquirir una entrada poden reclamar-ne la devolució de l'import enviant un correu electrònic a [email protected]
  • Concert "Bella Mia. Les passions amatòries en el segle XVII" previst pel 2 de setembre s'ha anul·lat per causes alienes a l'organització. Les persones que van adquirir una entrada rebran un correu electrònic amb les indicacions per la seva devolució.
  • Activitat infantil "Hora del conte: 15' comptats" prevista pel 2 de setembre a la Biblioteca districte 2 s'ha cancel·lat.