A Terrassa l'estiu és divertit!

De juliol a setembre el Fem Estiu! ens proposa una oferta àmplia que ens convida a gaudir de la  ciutat i de la cultura amb música, cinema, teatre, circ, patrimoni i activitats infantils i familiars. I tot gràcies a una programació elaborada conjuntament amb les entitats i els agents culturals de Terrassa.
Propostes del tot presencials amb una oferta cultural variada i de qualitat als set districtes de Terrassa amb activitats a carrers, places i equipaments municipals com teatres o biblioteques.
A propostes ja consolidades com el Festival de Circ, que torna al seu format habitual a la Maurina; el Festival d'Estiu a la Seu d'Ègara a càrrec de l'Orquestra de Cambra Terrassa 48; les activitats organitzades pel Museu de Terrassa, o els concerts a la nova Jazz Cava, cal afegir-hi novetats com la recuperació del festival de cinema Egara Film Fest a Les Arenes; els tallers de percussió dels Diables de Sant Pere Nord (als barris del Segle XX, el Pla del Bon Aire i Sant Pere Nord) o dos tallers de cinema a Torre-Sana i Guadalhorce.
Gaudim, més que mai, d'aquest cicle que el fem entre totes i tots, que l'encarem amb un somriure i que el compartim retrobant-nos als carrers i amb una oferta fresca, diversa i pensada per a tothom!

Descarrega el programa