La Fira Gastro&Art es una fira d'entrada gratuïta que es realitza a principis de la tardor a Terrassa, a la Rambla Francesc Macià, en ple eix comercial.

 

Si pot trobar gastronomia i artesania, productes exclusius i de qualitat, peces elaborades i dissenyades de forma tradicional, joieria, complements, talla en fusta, ceràmica, pelleteria.
Ah ... i si t'agrada els bons àpats, la fira Gastro & Art és un espai especialitzat per oferir-te una gran varietat gastronòmica.
Parades amb formatges totalment artesanals, embotits, fruits secs, olives, dolços, pa elaborat en forns tradicionals de llenya ... Hi trobareu zones habilitades per a poder gaudir d'un bon àpat, fondes especialitzades en arròs, carn a la brasa, beure o prendre un aperitiu gaudint de música i actuacions en directe.

Us hi esperem!

Per consultes o més informació: 

 

FIRA GASTRO&ART 2019

La fira Gastro&Art es celebrarà el 26 i 27 d'octubre de 2019, d'entrada gratuïta, a Terrassa, Barcelona, a la Rambla Francesc Macià. En ple eix comercial, suposa un atractiu per al visitant, ja que compta amb una gran varietat de comerç i oci.


Gastro&Art és una fira de gastronomia i artesania, on trobar peces elaborades i dissenyades de forma tradicional de joieria, complements, talla en fusta, ceràmica, pelleteria, podran trobar una gran selecció gastronòmica, embotits, formatges, olives, dolços, pa elaborat totalment en forns tradicionals de llenya i una gran varietat gastronòmica.

Els comerços de la zona surten al carrer per exposar i promocionar el seu producte i comerç.


Podrem gaudir durant tota la jornada de nombrosos espectacles, gegants, bastoners, castellers, trobada de puntaires, granja mòbil, etc.

 

Programa de la Fira Gastro&Art 2019.

Talls de carrer de la Fira Gastro&Art 2019.