Divendres, 14 de juny de 2019 a les 18.30 h de la tarda s'ha fet el sorteig de la GimcaHilda a la Biblioteca districte 6. Les guanyadores són:

Imara Blanco Fuentes

Varvara Zhelanova

Iman i Kaoutar El Garrab

 

Moltes felicitats!

Consulteu les respostes

 

Per onzè any consecutiu, la Biblioteca districte 6 organitza en col·laboració amb l'Associació de Comerciants Eix Terrassa Nord, una gimcana relacionada amb el món del còmic. L'activitat està dirigida als infants fins als 13 anys i en aquesta ocasió us presentem les aventures de la Hilda:

Esperits del mar, gegants, estranys homes de fusta i trols. Les excursions de la Hilda mai es limiten al regne ordinari i avorrit de sempre, ella va més enllà. Aquests còmics contenen unes quantes sorpreses, encara que, com bé diu la Hilda, "Així és la vida de l'aventurer!".

Consulta les bases de la GimcaHilda

La presentació es farà el dimarts 4 de juny a les 18.30 h a la bd6, moment que s'obriran les inscripcions i es lliuraran els qüestionaris que els participants hauran de complimentar amb les pistes que trobaran exposades als aparadors dels comerços de l'Associació de Comerciants Eix Terrassa Nord.

L'entrega i recollida de qüestionaris es farà a la sala infantil (en horari de tarda) des del dia 4 de juny a les 19 h fins al 14 de juny a les 20 h. El qüestionari consta de 30 preguntes sobre els còmics de la Hilda  relacionades amb 30 vinyetes que estan penjades a les tendes del barri. Per a participar cal inscriure's a la sala infantil de la biblioteca.

El dia 14 de juny de 2019 a les 18.30 h tindrà lloc el sorteig públic a la sala d'actes de la biblioteca i es lliuraran els tres premis. Per a poder participar en el sorteig és imprescindible l'assistència a l'acte.  El premi consisteix en tres lots de regals.

Els guanyadors/es es publicaran al taulell d'anuncis de la biblioteca districte 6, en aquesta pàgina i a les xarxes socials de la @bctxarxa el dia 15 de juny.