Aquestes Guies ofereixen una oferta d'activitats dirigides a la comunitat educativa (docents i famílies), amb l'objectiu de ser un instrument vàlid per la tasca del dia a dia del docent i per la millora de la comunicació amb els fills i les filles per part dels pares i mares.

Aquestes Guies es renoven any rere any, fruit de la valoració per la millora qualitativa de les activitats existents i amb la incorporació de noves accions educatives.

Les guies disponibles són les següents:

Guia d'Activitats Educatives

Aquesta Guia és el resum de tota l'oferta d'activitats que, des de diferents àmbits temàtics i sectors socials es posa a l'abast dels docents per facilitar la tasca de desenvolupament del currículum.

Les activitats estan promogudes per diferents serveis municipals i també per entitats i associacions de la ciutat. Totes elles membres de la Xarxa d'Entitats TerrassaEduca, ens que aglutina tots els serveis que ofereixen accions educatives recollides a la Guia.

Visitar la Guia en el web de gestió d'activitats i reserves a:

   gact.terrassa.cat

gact.terrassa.cat

Anar al web de la Guia d'Activitats Educatives: gact.terrassa.cat

Resum de les novetats de la Guia pel curs 2022-2023

 

Guia de Serveis Educatius (bianual)

Aquesta Guia bianual pretén posar a l'abast de la ciutadania els llistats dels centres educatius, serveis educatius, serveis socials, recursos per a persones amb capacitats diverses, entitats culturals, serveis i recursos de lleure i esports. Així com publicacions, guies, quaderns, col·leccions, projectes de l'Ajuntament i diferents entitats d'àmbit pedagògic.

Descarregar directament la Guia (PDF, 7 MB)