Imatge Mobile Week Terrassa 2021 fons vermell amb dibuix d'una noia xocant la mà amb un noi.Mobile Week Terrassa 2021

Al 2021 Terrassa va estar escollida ciutat Mobile Week, i durant els dies 8, 9 i 10 de juliol, es van organitzar espais de reflexió, debats integradors i activitats participatives que connectaren les eines que ofereix la tecnologia digital amb les inquietuds i necessitats socials, culturals, ètiques i humanes, situant la ciutadania al centre de la revolució digital.

Els objectius de la Mobile Week són apropar la tecnologia a la ciutadania, aconseguir ciutadans i ciutadanes digitalment competents en qualsevol àmbit de la seva vida, crear espais de debat i reflexió per ajudar a tenir un sentit més crític sobre l'impacte de la tecnologia en la societat i ampliar els públics per garantir que tothom es pugui beneficiar dels coneixements i el propi impacte de la tecnologia.

En relació al públic objectiu, es van organitzar propostes que s'adreçaven als diferents segments d'edat, des d'infants fins a persones jubilades.

Les institucions i entitats que formaren part de la Mobile Week van ser l'Ajuntament de Terrassa com a ens impulsor, la ciutadania (col·lectius i associacions, fundacions, persones científiques i emprenedores…), l'entorn acadèmic (universitats, escoles, centres de recerca…) i la indústria (empreses, startups, espais d'innovació tecnològica i professionals del sector).

Podeu tornar a veure totes les sessions enregistrades al canal Youtube de l'Ajuntament de Terrassa:

 
Activitats del Family Day:
  • Virtual Reality Scape Room
  • Gami-emocions – Com podem treballar la solitud no volguda utilitzant elements lúdics
  • L'Hora del codi
  • Terrassa Tik Tok Challenge
  • Transformació dels tastos de vi en innovadores experiències d'usuari

Entitats col·laboradores:

Composició dels logos de totes les entitats col·laboradores a la Mobile Week Terrassa

Aquest programa ha estat subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Amb el suport de: