Jornada matinal que concentra totes les xerrades d'orientació de cicles formatius de grau mitjà i Programes per a la Formació i la Inserció (PFI), de forma simultània i agrupats per famílies professionals. Es garanteix que les xerrades realitzades a la mateixa hora siguin d'interessos contraposats. Cada noi i noia podrà assistir a un màxim de 3 xerrades.

Objectius

  • Oferir una sèrie d'orientacions professionals amb un conjunt de col·loquis sobre estudis i sortides professionals.
  • Informar als joves de tot el ventall de possibilitats per tal de facilitar la presa de decisió sobre el seu futur professional.
  • Actualitzar la situació de les professions en el mercat laboral.

 

Qui hi participa?
IES Montserrat Roig, IES Terrassa, IES Santa Eulàlia, IES Nicolau Copèrnic, IES Cavall Bernat, Escola Municipal La Llar, Escola Municipal d'Art, Consell de la FP de Terrassa, Salesians, CET Segle XX, Vilamanyà, EDGAR, Cultura Pràctica, Joaquima Vedruna, Escola Pia, IES Agustí Serra (Sabadell), IES Escola Industrial (Sabadell), IES Castellarnau (Sabadell), Diputació de Barcelona, Gremi de fusters, ebenistes i similars de Terrassa i Comarca, Unió Empresarial Metal·lúrgica, Gremi de Perruqueria i Estètica de Terrassa, Gràfiques Serafí.