La jornada anual "A Terrassa, Parlem de la Formació Professional" pretén ser un espai de reflexió anual dirigit a totes aquelles persones que treballen en el món de la formació professional des de qualsevol de les seves vessants.

Els temes a tractar procuren ser del màxim interès per als assistents i es té en compte la realitat i l'actualitat del moment en què es troben les formacions professional i al llarg de la vida.

Aquesta jornada s'adreça a professorat, personal tècnic d'administracions i responsables d'organitzacions i empreses que treballen en la Formació Professional i Ocupacional.

L'edició del 2019 se va celebrar el dia 10 de setembre a l'Auditori Municipal de Terrassa, CarrerMiquel Vives, 2. El titol de la Jornada és " Els reptes de l'FP per a la indústria 4.0"

El 2018 es va celebrar el dia 6 de setembre al Vapor Universitari  de Terrassa. Les taules d'aquest 2018 han estat: "Diferents mirades de l'orientació educativa i laboral" i "L'orientació i la promoció de les vocacions industrials" Vídeos de la Jornada