Em dic Isabel Marquès i Amat. Sóc egarenca i llicenciada en dret amb un ampli bagatge professional com assessora jurídica. També estic vinculada al món associatiu terrassenc i de cooperació internacional, participant voluntàriament amb ALBA, Integralba - ECOinserció, Oncolliga, Salut Mental, Teixidors de Terrassa, Comissió del Drets Humans del Col·legi d'Advocats de Terrassa, Espai de Drets i Fundació Arxiu Tobella. Actualment, ocupo el càrrec de Síndica Municipal de Greuges de Terrassa.

Des del 15 de febrer de 2018, dia en què vaig prendre possessió efectiva del càrrec, exerceixo com a Síndica. Vint-i-tres dels vint-i-set membres del Consistori van votar a favor (els quatre restants, tres de C's i un del PP, es van abstenir) de la proposta de l'Alcalde, Alfredo Vega, en què em proposava per exercir el càrrec de Síndica. L'Alcalde, tenint en compte el resultat del procés participatiu endegat en el transcurs de l'any 2017 per l'elecció del/la Síndic/a -amb un 80% de suport de la ciutadania a la meva candidatura- i prèvia valoració de la Junta de Portaveus del Consistori, va sotmetre al Ple Municipal del dia 25 de gener de 2018 l'elecció de la meva candidatura al càrrec i, consegüentment, vaig ser nomenada Síndica Municipal de Greuges de la nostra ciutat per un període de 5 anys.

Ostento un coneixement profund d'aquesta Institució que ve avalada per la meva experiència en el càrrec durant més de 6 anys (2010-2016). Afronto aquest segon mandat com a Síndica amb la ferma voluntat de seguir treballant per la defensa dels drets de la ciutadania en la seves relacions amb l'Administració Municipal i d'actuar com a supervisora i col·laboradora de l'Administració amb l'objectiu d'ajudar a millorar-ne el funcionament.

​Compto amb el suport d'una assessora jurídica, un comunicador i una administrativa.