Els comerços de Terrassa tenen una oferta atractiva i variada i no cal sortir de la ciutat per trobar tot el que necessitem per aquestes festes. Aprofitant el valor afegit que aporten les botigues de la nostra ciutat, contribuïm també al desenvolupament econòmic i a la creació de feina. Els mercats municipals i els establiments comercials, de serveis i de restauració ofereixen, a més, promocions i activitats per dinamitzar els carrers i fer més atractives les compres nadalenques.

Concurs d'ambientació i aparadors

L'Associació de comerciants Terrassa Centre, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Terrassa, ha posat en marxa un concurs d'ambientació de comerços i aparadors de Nadal obert a tots els establiments comercials situats a la illa de vianants del Centre i el seu entorn. La temàtica principal del concurs és la Llum de Nadal i es valorarà especialment l'originalitat, la utilització de material sostenible, la qualitat artística, el disseny, el grau d'identificació amb la llum i el Nadal, a més dels elements identificatius de la ciutat. Els comerços que vulguin participar es poden inscriure gratuïtament a info@terrassacentre.com fins al 13 de desembre. El concurs premiarà els tres comerços amb els aparadors millor ambientats.

Consulteu les bases a: Terrassa Centre

Un espai per a infants mentre fas les compres

Per tal de poder facilitar les compres nadalenques, aquest any les famílies que ho necessitin podran deixar els nens i les nenes en l'espai de joc El Niu, on es divertiran fent activitats adequades a la seva edat i dirigides per el personal del centre. El servei s'adreça a infants d'1 a 6 anys, és gratuït i s'oferirà durant cinc dissabtes del mes de desembre i gener.

Espai de joc El Niu

  • C. Goleta, 3
  • Horaris del servei de Nadal:
  • Els dissabtes 14, 21 i 28 de desembre i 4 i 11 de gener
  • De 17 a 20 h

Tiquets de descomptes per a aparcaments

Dintre de les accions de promoció comercial durant les festes, l'Ajuntament distribuirà tiquets bonificats de pàrquing, amb l'objectiu de fomentar les compres als diferents barris i eixos comercials de la nostra ciutat.

Vídeo de Nadal

El vídeo de Nadal d'enguany narra en clau de comèdia el retrobament entre una àvia i la seva neta que, tot i viure en mons molt diferents, acaben trobant diversos punts i nexes d'unió. El vídeo ha estat elaborat per l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), amb seu a Terrassa, amb la col·laboració de l'Ajuntament, i vol reforçar el paper de Terrassa com a Ciutat Creativa de la UNESCO en l'àmbit del Cinema.

Regala Terrassa

Bossa de roba amb dibuix Masia FreixaA l'Oficina de Turisme de Terrassa trobaràs productes inspirats en els símbols i el patrimoni de la nostra ciutat, petits detalls pel Caga Tió o grans regals per Nadal i Reis.
També podràs regalar visites guiades per descobrir el patrimoni de Terrassa. Aquestes festes, vine i t'explicarem com gaudir del teu temps lliure coneixent el nostre ric patrimoni. Aprofita les diferents activitats que posem al teu abast i porta les teves amistats i familiars a conèixer la teva ciutat. Ens trobaràs al Parc de Sant Jordi, a la Masia Freixa, un dels edificis modernistes
més emblemàtics de la ciutat.

Descarrega't l'Audioguia "Modernisme Industrial a Terrassa" i fes visites al teu aire! Gratuïta fins després de Reis

Més informació:  web de turisme


Col·labora amb el banc d'aliments EL REBOST

  • C/ Santa Maria Mazzarel·lo, 94
  • De dilluns a divendres de 9 a 13 h i dimecres de 16 a 19 h
  • Recollim productes nadalencs (galets, torrons, neules, etc.)

Gala benèfica de recollida d'aliments i joguines

  • Dissabte 21 de desembre 
  • 16.30 -19.30 h Casal de la Gent Gran de Sant Pere Nord
  • Organitza A.H.A. San José de Abrucena

Dies festiu d'obertura autoritzada dels comerços

Els comerços obren els dies 1, 6, 8, 15, 22 i 29 de desembre i 5 i 12 de gener 2020. Els dies 24 i 31 de desembre el comerç tanca a les 20 h.

Contacte

Podeu consultar tota la informació sobre activitats i promocions especials a través dels diferents eixos comercials de la ciutat: