Activitats del Dia i la Nit dels Museus

Imatge de difusió del Dia i la Nit dels Museus 2024

Els museus acullen moltes activitats aquest cap de setmana perquè coincideixen dues commemoracions.

D'una banda, el Dia Internacional dels Museus, que té lloc cada 18 de maig per apropar el món dels museus a la ciutadania. D'altra banda, la Nit dels Museus, una nit a l'any en què obren les portes i acullen activitats diferents.

Museu de Terrassa

  • Divendres. Inauguració de l'exposició "La Imatge de la Festa" al Castell de Vallparadís. Mostra l'evolució dels cartells i programes de festa major al llarg dels anys. 
  • Dissabte a la nit. Festival Internacional Els Cineminuts a la Casa Alegre. Són pel·lícules originals de només un minut de duració. 
  • Diumenge al matí. D'una banda, contes i jocs infantils, a les 11.30 al pati de la Casa Alegre. D'altra banda, ruta guiada sobre la història del Museu de Terrassa, a les 11 del matí des de la Casa Soler i Palet. Cal inscriure-s'hi abans
  • Tot el cap de setmana. Portes obertes al Castell de Vallparadís, la Seu d'Ègara i la Casa Alegre. El dissabte, fins les 12 de la nit. 

Museu de la Ciència i la Tecnologia (mNACTEC)

Portes obertes i activitats gratuïtes dissabte i diumenge. Per exemple, visites guiades i balls d'un estil que es diu swing. Més informació.

Museu tèxtil

El dissabte a la tarda i nit hi ha portes obertes, una obra de teatre i tallers d'adults per aprendre a restaurar roba. Més informació.

Més informació