Activitats per a la Diada de Sant Jordi

Cartell de la diada de Sant Jordi 2022 a Terrassa

Terrassa celebra la Diada de Sant Jordi aquest dissabte amb activitats culturals i parades de roses i llibres als carrers.

Quantes parades hi haurà?

Aquest any tornen a obrir moltes parades, com a les diades d'abans de la pandèmia. En total, n'hi haurà 260.

On estaran ubicades?

D'una banda, n'hi haurà moltes al centre. Sobretot a la Rambla d'Ègara, al Raval de Montserrat, al carrer Major, a la plaça Vella, a la plaça del Progrés, al carrer Font Vella i al passeig Comte d'Ègara.

D'altra banda, també hi haurà parades als barris. Per exemple, a la rambla de Francesc Macià, al passeig del 22 de Juliol o a la carretera de Castellar.  

Quan obriran?

La majoria de parades obriran només dissabte.

Hi ha dues excepcions:

  • Les llibreries i floristeries poden obrir parada davant de la seva botiga a partir del dimecres.
  • La plaça Vella acollirà parades divendres i dissabte.

Altres activitats

En destaquem algunes, però n'hi ha més. Podeu consultar el programa complet aquí: www.terrassa.cat/sant-jordi

  • Cultura popular. El dissabte a la tarda, a la plaça Vella, hi haurà cercavila sense foc, ball de bastons i castellers.
  • Activitats a les biblioteques. Les tardes del divendres i del dissabte hi haurà la presentació d'un llibre, un taller de manualitats per a nens i nenes, un concert i un espectacle familiar.
  • Programes especials de la diada als mitjans de comunicació. El dissabte al matí, a la Ràdio Municipal de Terrassa, i el dissabte a la nit, a Canal Terrassa.
  • Concert de l'artista Mayte Martin. El dissabte, a les 9 de la nit, a l'Auditori municipal de Terrassa (carrer Miquel Vives, 2). Podeu comprar entrades i veure un vídeo de presentació aquí.    

Què és la Diada de Sant Jordi?

És una festa tradicional de Catalunya que se celebra cada 23 d'abril. Moltes parelles d'enamorats es regalen roses i llibres.

Més informació