Dotze nous embornals per millorar la recollida d'aigües pluvials als barris de Segle XX i Ca n'Aurell

L'execució del projecte es fa en dues fases i té una durada de tres setmanes

L'Ajuntament ja ha finalitzat els treballs d'instal·lació de sis nous embornals en punts estratègics d'alguns carrers del barri de Segle XX, que permetran millorar la recollida d'aigua pluvial en superfície. El resultat d'aquesta actuació dotarà de més capacitat aquesta xarxa per desaiguar l'aigua de pluja i, per tant, reduirà  la seva acumulació als carrers. Aquestes obres corresponen a la primera fase del projecte de millora del drenatge superficial que, en una segona fase, afectarà també al barri de Ca n'Aurell.

En total, al barri de Segle XX s'han instal·lat sis embornals, ubicats en els següents punts:

  • carrer del Pare Font: cantonada amb els carrers del Gasòmetre, del Doctor Torras i Bages i de Sant Sebastià
  • carrer de Lepant,  cantonada amb el carrer de Roger de Llúria.

La segona fase del projecte, que s'està duent a terme aquesta setmana al barri de Ca n'Aurell, comporta talls parcials en els carrers afectats, però sense afectació al trànsit rodat. Els punts on s'estan instal·lant aquests sis nous embornals són els següents:

  • carrer d'Antoninus Pius, cantonada amb el carrer de Galvany
  • carrer de Galvany, a l'alçada dels números 61 i 11

L'execució d'aquest projecte de millora del drenatge superficial als barris de Segle XX i de Ca n'Aurell té un termini d'execució de tres setmanes i ha estat encarregat a Curnal Invest S.L. Les obres tenen un pressupost de 16.690 euros (IVA inclòs).