Afectacions de trànsit durant deu dies per obres a l'entorn de la plaça del Doctor Robert

Unes obres d'Endesa per a MútuaTerrassa comportaran talls i restriccions

Vista del passeig Comte d'Ègara des de l'Hospital de MútuaTerrassaUnes obres de millora de la connexió elèctrica de MútuaTerrassa comportaran entre el 10 i el 20 d'agost diferents afectacions de trànsit a l'entorn de la plaça del Doctor Robert. En la majoria dels casos seran restriccions parcials però també hi haurà dos talls totals, un al carrer de Garcia Humet i un al carrer de Sant Antoni, talls que es preveu que durin només un dia.

Les primeres afectacions de les obres tindran lloc el proper dilluns, 10 d'agost. Durant tot el dia, a l'accés a la plaça des del carrer de Topete es donarà pas intermitent. El 14 d'agost arribarà el primer tall  de trànsit. Es tancarà a la circulació la sortida cap al carrer de Sant Antoni des de la plaça del Doctor Robert. El 17 es tallarà l'accés a la plaça en sentit contrari, és a dir, des del carrer de Garcia Humet. Els dies 18 i 19 hi haurà restriccions al trànsit al passeig del Comte d'Ègara, un dia al vial nord i el següent al vial sud. Finalment, el dia 20 es produiran restriccions amb pas alternatiu a la confluència del pont del Passeig amb la plaça del Doctor Robert.

Les obres, que van començar el passat dimecres, continuaran al setembre, encara que no es preveuen més afectacions de trànsit.

Aquestes aquestes incidències, així com les modificacions puntuals al servei d'autobusos pels dies 14 i 17, seran adequadament comunicades al veïnat i als usuaris de la via.