Ampliació del tram afectat per les obres de millora de la carretera de Montcada

Per aquest motiu, el trànsit quedarà tallat des del 19 d'agost fins al 26 d'agost a la ctra. de Montcada entre els carrers d'Azcárate i de Roger de Llúria

Senyal d'obresL'execució de les obres previstes a la carretera de Montcada ha permès ampliar el tram afectat per les millores. Tot i que inicialment s'havia projectat que la intervenció afectaria al tram que va des del carrer d'Avinyó fins al carrer de Vinyals, la bona marxa dels treballs ha fet que la part de la carretera que es millorarà sigui major. Paral·lelament, el tall de trànsit que s'ha establert durant el primer moment de les obres també es modificarà.

Durant el matí del 19 d'agost i fins el 26 d'agost, el trànsit quedarà tallat a la carretera de Montcada, entre el carrer d'Azcárate i el de Roger de Llúria i s'obrirà el tram entre el carrer de Vinyals i el carrer d'Azcárate. Els itineraris alternatius per al nou tall estaran adequadament senyalitzats.

En aquest tram es portaran a terme els nous treballs, que tenen el mateix caràcter que a la primera part de la carretera a la qual s'ha intervingut. D'aquesta manera, es repararà l'estructura de les tapes de clavegueram existents a la via i s'aprofitarà per fer reparacions en algunes parts de l'asfaltat que es troben malmeses.

Aquesta ampliació no suposa una inversió extraordinària en relació als 23.618,27 euros (IVA inclòs) que tenia assignats el projecte original.