Canvien les condicions d'accés a l'aparcament del Raval de Montserrat

El canvi es farà efectiu el dia 24 de febrer

Plànol nou accésL'Ajuntament canvia l'itinerari d'accés a l'aparcament del Raval de Montserrat a partir del dia 24 de febrer. Les restriccions de circulació a la Rambla d'Ègara  obligaven fins ara a establir un recorregut força complex per accedir a aquest estacionament. És per això que s'ha s'implantat una excepció a aquestes restriccions i s'ha autoritzat un nou trajecte per l'arribada des del nord. 

El nou canvi implica que, a partir d'ara, s'autoritzi la circulació per la Rambla en sentit sud des del carrer de Pau Claris, fins al de la Goleta, on es troba l'accés a l'aparcament. De la mateixa manera, es podrà circular en el mateix sentit des del carrer de Volta. Fins ara, el recorregut s'havia de fer, també des del carrer de Pau Claris, però obligava a circular per alguns carrers del barri de Ca N'Aurell, incrementant el trànsit en aquesta zona. 

La modificació que s'estableix ara, simplifica considerablement l'accés a l'aparcament. A més, paral·lelament, es canviarà el nom de l'estacionament per Ajuntament - Mercat i s'actualitzarà la senyalització per als itineraris més habituals.