Desactivat el Pla d'Emergència Municipal per fort vent a Terrassa

Es va activar la nit de dissabte a causa de les ventades, que han causat diversos desperfectes als espais públics però cap dany personal

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart ha desactivat aquest matí, a les 11h, el Pla d'Emergència Municipal pel vent, que ha causat diversos desperfectes als espais públics i privats però cap dany personal. L'alcalde va activar el pla en fase d'alerta la nit de dissabte, a les 22.45 h, davant el fort vent, que va arribar a ràfegues de 108 km/hora a la ciutat.

L'alcalde va presidir ahir diumenge al matí el Comitè d'Emergència Municipal, que va tenir lloc a les 11 h a la Sala de Govern de l'Ajuntament. Durant la reunió es van avaluar les incidències i els danys materials ocasionats pel fort vent durant la nit de dissabte, es va fer balanç de les actuacions dels serveis municipals al llarg de la nit, i es van coordinar les que executarien al llarg de diumenge. A la reunió hi va assistir la tinenta d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, i el regidor de Via Pública, Protecció Civil i Seguretat, Xavier F. Rivero, així com la tinenta d'alcalde de Cicles de la Vida, Teresa Ciurana, i personal tècnic dels diferents serveis municipals que han estat treballant per retornar la normalitat als espais públics i per garantir el correcte funcionament dels serveis.