Digitalitza'Trs busca 16 empreses per guiar-les en la millora dels seus plans d'innovació i de digitalització

El programa de digitalització empresarial avançada obre la convocatòria a empreses de Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls

L'Ajuntament de Terrassa posa en marxa la convocatòria de la primera edició de Digitalitza'Trs, un programa de digitalització empresarial avançada per acompanyar i assessorar a les empreses en el camí cap a la transformació digital. Les empreses interessades poden presentar les seves candidatures del 22 de març al 22 d'abril. Digitalitza'Trs és fruit del Conveni de digitalització de l'Ajuntament, la Cambra de Comerç i la Cecot, i compta amb el suport de la Diputació.

L'objectiu del programa és millorar el nivell d'innovació i de digitalització de les empreses de la ciutat de Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls, mitjançant la realització d'activitats de diagnosi, assessorament personalitzat, sensibilització, networking i informació sobre ajuts i, finalment, la creació de plans d'innovació i digitalització adaptats a les empreses participants. Aquesta és una més de les accions de l'Ajuntament per impulsar la digitalització de les empreses com a via de modernització i de foment de la seva competitivitat.


450 hores d'assessorament

El programa de mentoratge compta amb experts de la Cambra de Comerç i la Cecot, que guiaran les 16 empreses escollides en la realització dels seus plans d'innovació i digitalització. El programa proporcionarà 450 hores d'assessorament i un marc complet per a la digitalització d'empreses, amb un enfocament en projectes avançats, assegurant un acompanyament personalitzat i una implementació efectiva de solucions digitals. Digitalitza'Trs se centra en quatre punts bàsics: Diagnosi d'estat de digitalització, Priorització d'oportunitats, Identificació de solucions, Pla de projecte/Acompanyament a la implantació. L'assessorament i el seguiment dels projectes finalitza el 31 de desembre.

Els requisits per poder participar en el programa són els següents: ser persona jurídica, PIME o empresari individual, tenir ubicació a Terrassa o territoris de la supramunicipalitat i tenir voluntat d'implantar un projecte de digitalització per millorar la seva gestió, producció o logística. Cada candidatura presentada serà avaluada per una comissió de selecció i seguiment del programa, es prioritzaran els programes amb major potencial.