Dilluns s'inicien el treballs per millorar l'asfalt del carrer de Sant Marc, al barri de Ca n'Aurell

Els carrers s'obriran a la circulació a mida que vagin finalitzant les obres

L'asfaltat del carrer de Sant Marc, al barri de Ca n'Aurell, s'inclou dins el calendari de pavimentacions previstes per a aquest estiu. Els treballs, que comencen dilluns, serviran per conservar i mantenir el ferm, fer reparacions menors i renovar la senyalització horitzontal. Aquest projecte s'inclou dins del lot 2 de la "Memòria valorada d'asfaltat de carrers interiors de la ciutat", que també inclou el de l'avinguda de Can Jofresa, adjudicat per un import de 407.900,68 euros a l'empresa Romà Infraestructures i Serveis, SAU.

Les obres, que finalitzaran el proper 13 de juliol, afectaran el tram  comprès entre el pont de Vacarisses i el carrer de Severo Ochoa -inclosa la cruïlla amb el carrer del Pare Llaurador-, que quedarà tallada parcialment a la circulació. Durant aquests dies, els vehicles procedents del passeig del Vint-i-dos de Juliol, en sentit est, es desviaran pel carrer de Severo Ochoa, i els que circulin pel carrer del Pare Llaurador, en direcció oest, aniran pels carrers de Severo Ochoa, d'Isaac Peral i de Murillo.

D'altra banda, els vehicles procedents de la plaça de Sant Oleguer que vulguin anar en direcció nord cap al passeig del Vint-i-dos de Juliol es desviaran pel tram inicial del carrer de Sant Marc, i continuaran pels carrers d'Isaac Peral i de Murillo. Com a conseqüència d'aquests treballs, es modificaran l'itinerari i les parades de la línia d'autobusos urbans L4, que circularan la setmana entrant, de manera provisional, pels carrers de Santa Maria de Mazzarello, de Volta, la plaça de Sant Oleguer, de Sant Marc, d'Isaac Peral i de Murillo.

 

També comencen al carrer de la Independència

Pel que fa a altres obres de pavimentació previstes a la ciutat, dilluns s'inicien les  previstes al carrer de la Independència, al barri de Sant Pere, que s'executen un cop finalitzats els treballs de millora de l'accessibilitat als passos de vianants que hi ha a les cruïlles del carrer de Mossèn Pursals, i que s'emmarquen dins el projecte de remodelació del Parc del Nord. Aquesta actuació té afectació a l'itinerari i parades de les línies d'autobusos L7 i LH, si bé es garanteix l'entrada i sortida dels vehicles de les persones residents a la zona per les rutes alternatives que figuren als mapes. Les obres d'asfaltat finalitzaran el dia 20, per la qual cosa es recomana utilitzar els recorreguts alternatius, en la mesura que sigui possible.