El carrer del Canonge Rodó tindrà una nova xarxa de clavegueram

Les obres comportaran talls de trànsit en aquest carrer, des del carrer de Cervantes fins al passeig del Vint-i-dos de Juliol, fins al dia 13 de novembre

Senyal d'obresDimarts 6 de setembre comencen les obres d'instal·lació d'un tram de clavegueram al carrer del Canonge Rodó, al barri del Centre. Aquesta actuació s'emmarca dins el programa de millora de l'espai públic, "Terrassa Barris en Marxa". 

Les obres d'instal·lació d'aquesta xarxa requereixen l'enderroc del paviment per a l'execució d'una rasa on es col·locarà el tub. Posteriorment, es restituirà el paviment. Aquesta actuació millorarà les condicions dels habitatges del carrer que fins ara no tenien els seus desguassos connectats a la xarxa municipal de clavegueram, fet que suposava que les aigües residuals anessin a parar a les xarxes comunitàries. Aquest nou tram de clavegueram es connectarà amb el que discorre pel carrer de Cervantes. 

Els treballs fan necessari el tall al trànsit d'aquest carrer des del carrer de Cervantes fins al passeig del Vint-i-dos de Juliol. Aquestes restriccions es mantindran fins al dia 13 de novembre. Durant aquest període es garantirà l'accés del veïnatge als seus aparcaments o a estacionaments de superfície alternatius, segons els casos i el desenvolupament de les obres. Aquesta situació s'ha comunicat als veïns i als usuaris habituals de la via. 

Està previst que els treballs de construcció del nou tram de clavegueram es desenvolupin durant un període de dos mesos. Les obres han estat adjudicades a l'empresa Construcciones Fertres SL i compten amb un pressupost de 49.140,86 euros.