El Circuit de Música Moderna de Terrassa tanca la programació amb un important increment de públic

La programació ha atret enguany a 430 espectadors, 167 més que el 2015

La tercera edició del Circuit de Música Moderna de Terrassa, que ha tingut lloc entre el 12 de novembre i el 2 de desembre, ha registrat un total de 430 espectadors, superant amb escreix els 263 assolits en l'edició de l'any 2015, 167 més. L'edició ha aconseguit enguany una mitjana d'ocupació del 78% en els diferents concerts programats. Els grups participants en el circuit i també les entitats del territori implicades en el projecte han mostrat un gran interès i compromís amb un cicle, que aquest any ha donat continuat a la línia d'incorporar nous espais a la programació. Així, enguany, i per primera vegada, el barri del Pla del Bonaire ha acollit un dels concerts inclosos en el programa.

El regidor de Cultura, Jordi Flores, explica que "el circuit de Música Moderna de Terrassa ha recollit, un any més, una programació àmplia i diversa amb un nivell musical molt alt, que ha culminat amb un grau molt elevat de satisfacció dels conjunts participants, del públic assistent i de les entitats del territori implicades en el projecte. Un fet que ens anima a continuar treballant per assolir un dels principals objectius marcats per l'equip de Govern i pel servei de cultura: potenciar, difondre i promocionar la feina dels artistes locals emergents i facilitar l'accés de tothom a les moltes propostes culturals que es posen en marxa a la ciutat".

El Circuit de Música Moderna de Terrassa forma part del programa general de Cultura al territori, que respon bàsicament als criteris de cultura de proximitat. Un cicle que, a més, presenta una proposta cultural i musical que trepitja el territori de la mà de diferents entitats i associacions ciutadanes.

El programa del circuit de Música Moderna ha representat enguany un total de sis actuacions, que s'han dut a terme a diferents Casals i Centres Cívics de la ciutat:

Hijos del agobio

Rock andalús / Tribut a Triana

Dissabte, 12 de novembre, a les 20.30 h           

Casal de Xúquer

Assistència aproximada: 80 persones

 

Selva

Rock'n roll

Dissabte, 19 de novembre, a les 20 h     

Casal de Montserrat, Torre-sana i Vilardell

Assistència aproximada: 75 persones

 

Gipsy Nur Project

Cançó francesa / Swing / Jazz manouche

Diumenge, 20 de novembre, a les 12 h   

Centre Cívic President Macià

Assistència aproximada: 90 persones

 

Holy wilders

Rock stoner / Rock post punk

Divendres, 25 de novembre, a les 19 h

Casal de Can Tusell

Assistència aproximada: 90 persones

 

The olders

Electropop

Dissabte, 26 de novembre, a les 20 h

Centre Cívic Ma Aurèlia Capmany

Assistència aproximada: 50 persones

 

Black is back

R&B / pop / soul

Divendres, 2 de desembre, a les 20 h

Casal Cívic del Pla del Bonaire

Assistència aproximada: 45 persones