El Districte 5 celebra aquest dissabte la II Diada d'Entitats

La jornada s'emmarca en el programa de dinamització comunitària del districte

Logo Consells Municipals de DistricteLa II Diada d'Entitats del Districte 5 tindrà lloc aquest dissabte a la tarda la plaça de Can Roca, amb diverses activitats, tallers i espectacles de caràcter infantil, inclusiu i solidari. La Diada s'organitza en el marc del procés de dinamització comunitària, en el que participen els districtes de la ciutat i que compta amb una inversió de 70.000 euros de l'Ajuntament de Terrassa.

A partir de les 17 h, la plaça acollirà paradetes informatives de les entitats del districte i tallers i jocs diversos. A les 17.30 h tindrà lloc una cercavila, a les 18 hi haurà un conta contes infantil amb intèrpret de llengua de signes, i a les 18.30 h es farà un espectacle infantil. El sopar solidari a càrrec de l'Associació de Veïns de Poble Nou - Zona Esportiva començarà a les 20 h, amb botifarra i begudes a preus populars. La Diada finalitzarà amb un concert a càrrec d'El Café de Nikanor, a les 20.30 h, i amb l'espectacle piromusical a càrrec de Drac i Bruixes de Can Boada, que tindrà lloc a les 22 h.

Les activitats de dinamització comunitària tenen com a objectiu millorar la convivència i la cohesió social, incidint en aspectes com la diversitat i el civisme a més de buscar la participació de la ciutadania i per afavorir la vida en comunitat per tal de potenciar les relacions entre el veïnat i reforçar el paper de les entitats del territori. Al mes de maig, tots els Consells  Municipals de Districte van decidir els seus programes de dinamització, amb els que es volen reforçar aspectes com la diversitat i el civisme. Els programes de dinamització obeeixen a la voluntat del Govern Municipal de potenciar la implicació de diferents actors del territori, afavorint així l'enfortiment del teixit associatiu. Des del setembre i fins a final d'any, cada districte portarà a terme les seves activitats.