El Saló de Sessions de l'Ajuntament acollirà demà la capella ardent del reconegut artista terrassenc Floreal Soriguera, el "Suri" (1927-2023)

La cerimònia de comiat està prevista per al proper divendres, 3 de març, al Temple Multiconfessional del Complex Funerari municipal, a les 12 h

Floreal SorigueraL'Ajuntament de Terrassa, d'acord amb la família, ha decidit habilitar demà el Saló de Sessions de l'edifici consistorial com a capella ardent del pintor, artista i activista sociocultural terrassenc Floreal Soriguera, el "Suri", mort avui dimecres a l'edat de 95 anys. El fèretre serà presentat al Saló a les 11 h, que serà quan s'obri la capella ardent. 

Les persones que vulguin acomiadar-lo, així com traslladar el condol a la família, podran fer-ho en l'horari habilitat, des de les 11 fins a les 20 h, de forma ininterrompuda. Tothom qui ho vulgui, a més, podrà signar en el llibre de condolences, que s'instal·larà en el mateix Saló de Sessions consistorial. 

La cerimònia de comiat està prevista per al proper divendres, 3 de març, al Temple Multiconfessional del Complex Funerari municipal (ctra. de Montcada, 789), a les 12 h.