Els carrers de Núria i Ample s'afegeixen als que es tallaran a la circulació aquest cap de setmana per facilitar la distancia física de persones passejant

A partir d'aquest dilluns, el servei de transport urbà de TMESA s'incrementa al 85%, coincidint amb la probable entrada a la Fase 1 de la ciutat

ComunicatDesprés de la bona acollida que va tenir la iniciativa del Govern municipal de tallar alguns dels carrers de la ciutat durant el cap de setmana per tal de facilitar la distància física entre les persones que passegin, aquest dissabte i diumenge s'amplien el nombre de vials tallats. 

Així, els carrers de Núria i Ample es tallaran aquest cap de setmana de la mateixa manera que es va fer a les avingudes de Josep Tarradellas i de Francesc Macià, al carrer de Miquel Vives i al carrer de Colom el passat cap de setmana. Ambdós carrers es tallaran al transit de forma longitudinal però mantindran la circulació transversal de vehicles. Els tancaments es faran amb tanques que permetin l'accés  puntual als residents que hagin d'accedir als garatges o per treure un vehicle estacionat al carrer.

Els horaris dels tancaments per aquests carrers, seran des de dissabte 23 a les 13.30h i fins diumenge 24 a les 23h. En el primer cas, la línia 3 de TMESA quedarà desplaçada i passarà per l'avinguda Àngel Sallent, el carrer Murillo i el carrer de Santa Maria de Mazzarel·lo.

Més informació sobre els carrers tallats i la resta d'horaris a https://www.terrassa.cat/transit.

El servei d'autobús urbà municipal funcionarà al 85% a partir del proper dilluns

A partir del 25 de maig, amb la previsible entrada a la Fase 1 de la desescalada, l'Ajuntament té previst ampliar el servei d'autobús urbà a la ciutat. En concret, TMESA incrementarà al 85% el servei, per tal de donar resposta a l'augment de la demanda que s'està produint i que se situa en un 18% de la demanda habitual en aquesta mateix període. 

Aquest increment del servei suposarà que a partir de dilluns, s'augmentarà el nombre de vehicles en circulació, passant de 37 a 48 en els dies laborables, mentre que els dissabtes i diumenges es mantindran. La proposta suposa una reducció de servei del 15% respecte el servei setmanal habitual. Aquesta mesura permetrà reduir el temps de pas entre els vehicles respecte l'oferta que s'està donant en aquests moments.

L'Ajuntament va decidir a l'inici de la crisi reduir el servei de bus un 43%. Posteriorment, a partir del 24 d'abril, la reducció va ser del 32% i ara, amb el nou Decret d'alcaldia, es proposa una reducció del 15% des del 25 de maig i fins que finalitzi l'estat d'alarma. Amb aquest increment del servei es recuperarà la línia L14 del Mercadal, de cada dimecres, i la L17.