Els treballs d'asfaltat, manteniment de l'espai públic i obres continuen a l'agost

S'executaran tres projectes de pavimentació del programa Terrassa Barris en Marxa 2018

AsfaltatL'Ajuntament iniciarà durant el mes d'agost noves actuacions de reasfaltat de carrers i avingudes i, a la vegada, continuarà amb l'execució dels projectes de millora de l'espai públic que es van iniciar fa unes setmanes. També altres administracions públiques aprofitaran el mes d'agost per portar a terme obres en vies de la seva titularitat.

Els carrers que es veuran afectats pels nous treballs d'asfaltat són:

 • Rambla d'Ègara, entre el parc dels Catalans i la plaça d'Anselm Clavé, que es farà del 30 de juliol al 3 d'agost i del 6 al 23 d'agost.
 • La rotonda de la Bicicleta (ubicada a la confluència del passeig del Vint-i-dos de Juliol, passeig de les Lletres, carrer del Pla de l'Ametllera i carretera de Rellinars), previst inicialment del 30 de juliol a l'11 d'agost.
 • El carrer de Colom entre l'avinguda del Tèxtil i el carrer d'Albert Einstein, incloent-hi la rotonda, situada al polígon industrial de Santa Margarida II, que es faria en un principi del 30 de juliol al 17 d'agost.
 • L'avinguda del Vallès amb l'avinguda de Béjar i l'avinguda del Vallès en el tram que passa per sota de la carretera N-150. S'ha previst que comencin les obres el dia 20 d'agost i que finalitzin el 7 de setembre.
 • Carrer de Ramon y Cajal, previst del 20 al 31 d'agost.

D'altra banda les obres ja iniciades i que continuaran durant l'agost són:

 • Treballs de pavimentació i senyalització dels carrers de Galvani i de la Independència.
 • Projecte d'adequació dels camins del parc del Nord, que finalitzarà al setembre.
 • Segona fase de les obres del col·lector de l'avinguda de Béjar.
 • Urbanització dels carrers de Franc Comtat i de Felip II, a més de la construcció del nou equipament de la Maurina.
 • Així com diversos projectes de millora de l'accessibilitat, com la cruïlla del passeig de Lluís Muncunill amb el carrer del Sometent Castella; les obres davant dels blocs 6-8 de Can Boada del Pi i les que afecten diferents carrers del barri de Poble Nou-Zona Esportiva.

Totes aquestes actuacions s'emmarquen dins del programa Terrassa Barris en Marxa de l'any 2017 i es duen a terme a l'estiu per minimitzar l'impacte en la mobilitat de la ciutat.

Altres projectes que s'iniciaran durant l'estiu són fruit de processos participatius on la ciutadania ha triat les obres a realitzar. És el cas de la instal·lació de jocs infantils, biosaludables i esportius a diferents parcs i places dels districtes 1, 2 i 6, que formen part del programa d'inversions als districtes, i del projecte d'adequació de l'aparcament de Can Jofresa, que es va aprovar dins del procés participatiu del Pla d'Acció Municipal de l'any 2017.

Altres administracions

Els projectes d'obra civil que van a càrrec d'altres administracions públiques i que estan en execució a l'agost són:

 • Per part del Ministerio de Fomento, l'autovia orbital de la B-40, al tram entre Olesa de Montserrat i Viladecavalls, on s'està treballant tant en el túnel com a la zona de l'enllaç amb la C-16.
 • Per part de la Diputació de Barcelona, el reforç del ferm de la carretera BP-1503 al punt d'intersecció amb l'avinguda de Santa Eulàlia, que es farà en el decurs d'aquest mes d'agost i que tindrà afectacions parcials del trànsit.
 • Per part del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, les obres d'ampliació de l'autopista C-58 a la calçada en sentit Barcelona en el tram comprès entre Terrassa Est i l'enllaç de Sabadell Centre i ampliació a un quart carril entre l'enllaç de Sant Pau de Riusec i la B-30. També s'executarà la primera fase de la rehabilitació del viaducte de la C-58 sobre la riera del Palau, uns treballs que poden durar fins al setembre i que podrien comportar restriccions nocturnes de trànsit a la BP-1503.

També durant aquest mes, continua l'execució de la segona fase de les obres de canalització d'aigua al carrer de Torras i Bages, a càrrec de MINA, Aigües de Terrassa, que alterarà la mobilitat fins al 5 de setembre.

Pel que fa a les obres de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, es manté la restricció a tres carrils en el pont de l'avinguda Jacquard fins a la segona quinzena d'agost i es mantenen les ocupacions d'espai públic en el parc de Vallparadís i a la plaça dels Drets Humans fins a primers de setembre.