Es manté activat en alerta el Pla d'Emergències Municipal fins que es normalitzin les incidències

L'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, ha visitat aquest matí alguns dels punts més afectats per la intensa pluja d'ahir a la ciutat

Visita piscina VallparadísL'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, manté activat en alerta el Pla d'Emergències Municipal fins que es normalitzin totes les incidències que s'han produït a la ciutat arran de les fortes pluges que es van registrar ahir. El Pla es va activar divendres a les 12.50 hores i, des d'aleshores, els serveis municipals treballen intensament per fer front a les incidències que s'han anat registrant. El servei d'atenció i informació ciutadana, 010, d'altra banda, també continua actiu mentre duri l'alerta. Acompanyat del tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol, i del regidor de Seguretat i Protecció Civil, Manuel Giménez, l'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, ha visitat al llarg del matí d'aquest dissabte alguns dels punts de la ciutat més afectats pel temporal, per tal de comprovar l'actual situació a la ciutat. A hores d'ara, s'han atès la majoria d'incidències rebudes pels serveis municipals.

La piscina de Vallparadís reobrirà part de les seves instal·lacions diumenge

La piscina municipal de Vallparadís va ser un dels equipaments municipals més afectats per les pluges. Ahir va haver de tancar les seves portes, de manera provisional, pels desperfectes que es van produir a les seves instal·lacions. La pluja va arrossegar sorra i vegetació fins a les aigües i la gespa de l'equipament. Els serveis municipals han estat treballant intensament per poder normalitzar la situació al més aviat possible i, finalment, la piscina tornarà a estar operativa demà diumenge a primera hora del matí, tot i que no en la seva totalitat. Es podrà accedir a la part que ja ha estat netejada (aproximadament, la meitat de la piscina) i es continuarà treballant. Si no hi ha cap imprevist, l'equipament podrà obrir amb total normalitat el pròxim dilluns al matí. Les persones amb abonament, podran accedir a les altres piscines municipals (La Maurina, Les Arenes i Sant Llorenç) fins que es reobri normalment l'equipament.