Es restableix la circulació als carrers de la Cisterna i del Vall, així com a la sortida de l'aparcament de la plaça Vella

Des d'avui dijous, aquests vials recuperaran la seva circulació habitual

Senyal obresDegut a l'activació de la fase d'Emergència-1 del Pla d'Emergència Municipal a causa de la crisi del Coronavirus, l'Ajuntament ha ordenat aturar les obres que s'estaven efectuant als voltants del Portal de Sant Roc. Tot i així, a partir d'avui s'efectuaran els canvis mínims per tal de poder restablir la circulació en alguns vials de la zona.

Aquestes modificacions afectaran al carrer del Vall, que deixarà de ser de doble sentit per recuperar la seva circulació original en sentit únic. D'altra banda, es restablirà la circulació al llarg de tot el carrer de la Cisterna i també la sortida de l'aparcament públic de la plaça Vella, de manera que els vehicles podran tornar a sortir pel carrer de la Cisterna i del Doctor Cabanes.

S'ha finalitzat el reforç de l'estructura de la coberta de l'aparcament

Pel que fa a les obres que s'estan efectuant al Portal de Sant Roc, l'empresa adjudicatària Freyssinet ja ha finalitzat les obres corresponents al reforç de l'estructura de la coberta de l'aparcament. A més, s'ha anivellat el paviment amb formigó.

No obstant, queden pendents de portar a terme altres actuacions que s'han hagut d'aturar degut a la situació d'emergència i a les instruccions de caire supramunicipal. Es tracta de la restitució del paviment asfàltic definitiu de les zones on s'ha actuat per fer les obres, tant del costat de la rambla d'Ègara com del costat dels carrers Major amb Cisterna. En tots els casos, s'haurà de dur a terme el fresat i reasfaltat dels espais i la reparació dels danys produïts amb els desviaments temporals de circulació que s'han hagut d'efectuar aquests darrers mesos.