Funerària canvia la seva raó social

Amb el canvi, coincidirà el nom comercial amb la denominació social

Tanatori MunicipalFunerària de Terrassa ha canviat la seva raó social. L'empresa municipal, que fins ara es deia oficialment Societat Municipal de Serveis Funeraris de Terrassa, S.A., ha passat a denominar-se Funerària de Terrassa, S.A., coincidint així amb el nom comercial que l'empresa ja utilitzava.

Aquest canvi està lligat a l'estratègia iniciada l'any 2014 amb l'objectiu de posar en valor les actuacions que Funerària du a terme per la ciutat, i que es va iniciar amb el canvi de la identitat corporativa. Aquesta revisió va potenciar el nom de l'empresa com a element comunicatiu, ja que el va integrar gràficament dintre del logotip. El canvi de nom oficial és un pas mes en la línia de fer visible el vincle intrínsec de Funerària amb la ciutat de Terrassa. Properament, l'empresa desenvoluparà altres accions per a donar visibilitat al seu compromís amb la ciutat, que passa per  reinvertir en la ciutat i la ciutadania els seus rendiments econòmics, col·laborar amb diferents col·lectius per a la integració social i treballar amb uns alts estàndards de qualitat i vocació de servei, amb l'objectiu de donar en tot el moment la millor atenció possible a les famílies des dels criteris i valors del servei públic.

 

Evolució de la denominació social de l'empresa

L'actual Funerària de Terrassa S.A es va constituir el 1965 amb el nom de Societat Anònima Funerària Egarense. El 1998 va passar a ser una societat mercantil amb capital íntegrament municipal. Aquesta denominació es va mantenir fins l'any 2009, moment en el que va passar a denominar-se Societat Municipal de Serveis Funeraris de Terrassa, S.A. Finalment, el desembre de 2016, l'empresa va aprovar el canvi de denominació social, iniciant la tramitació legal que acaba de finalitzar, fent-se efectiva l'adopció del nom "Funerària de Terrassa S.A".