L'Ajuntament convoca un minut de silenci en solidaritat amb les víctimes dels atemptats de París

Avui, a les 12 del migdia, al Raval de Montserrat

L'Ajuntament de Terrassa ha convocat per avui a les 12 h un minut de silenci al Raval de Montserrat, per mostrar la solidaritat de la ciutadania terrassenca amb les víctimes dels greus atacs terroristes que ha patit París aquesta nit, que han acabat amb la vida d'unes 120 persones i amb uns 200 ferits, molts d'ells en estat molt greu. Arran d'aquests atemptats, el president francès François Hollande ha decretat l'estat d'emergència i ha anunciat el tancament de les fronteres franceses.

 

COMUNICAT DE LA JUNTA DE PORTAVEUS DE L'AJUNTAMENT DE TERRASSA

La Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Terrassa, davant dels atemptats ocorreguts en la tarda-nit d'ahir a París, vol expressar la seva solidaritat amb totes les víctimes, les seves famílies i el poble francès en general. Al mateix temps, comunicar la nostra condemna més contundent als autors dels atacs, que en cap cas es poden emparar com representatius de cap poble ni moviment religiós o d'altra mena. Expressem també la nostra demanda als dirigents mundials perquè treballin en l'eradicació d'aquests moviments terroristes i per aconseguir un món més just.

La Junta de Portaveus demana a tots els terrassencs i terrassenques que participin avui a les 12 h, al minut de silenci que s'ha convocat al Raval de Montserrat, i es sumin a altres accions que es puguin convocar en contra d'aquesta massacre i a favor de la pau.