L'Ajuntament i el CITM UPC organitzen la primera edició del congrés sobre la indústria del videojoc indie a Catalunya «Indie Games TRS»

El proper 27 d'octubre, de 9 a 20 h, l'Auditori municipal i el CITM acolliran a les seves instal·lacions les més de 20 activitats del congrés

L'Ajuntament de Terrassa, a través del servei d'Innovació i el Terrassa City of Film, juntament amb el Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM) de la Universitat Politècnica de Catalunya - BarcelonaTech (UPC), impulsa una nova proposta per a la promoció i la dinamització del sector audiovisual local amb la celebració de l'«Indie Games TRS», el primer congrés que vincula universitat i indústria del videojoc indie que se celebra a la ciutat i a Catalunya.

Pep Forn, regidor d'Innovació, considera que «aquesta és una passa endavant per posicionar la nostra ciutat com un pol d'atracció per a les creadores en el sector del videojoc independent i per continuar implementant línies d'acció estratègiques que promoguin la indústria audiovisual local. És una oportunitat per seguir fomentant l'emprenedoria i la creació de projectes innovadors que generin un retorn a la ciutat en forma de noves oportunitats laborals i empresarials».

L'esdeveniment, que tindrà lloc el proper 27 d'octubre de 9 a 20 h, comptarà amb una sèrie de ponències acadèmiques, xerrades i càpsules formatives adreçades a professionals i estudiants en l'àmbit dels videojocs, enfocades principalment a temes de màrqueting, negoci i distribució, amb l'objectiu d'afavorir la sostenibilitat econòmica dels projectes independents. També s'habilitarà un córner on les empreses del sector podran promoure i donar visibilitat als seus productes, amb possibilitats de fer networking amb altres participants al congrés. Finalment, es farà una crida per participar en una game jam per a persones majors de 18 anys de tot Catalunya.

El programa del congrés, que compta amb el suport de Diputació de Barcelona, es presentarà properament en una roda de premsa i es publicarà a: https://terrassainnovacio.cat/ca/indie-games-trs/