L'Ajuntament i la Generalitat continuen treballant en els nous platós al Parc Audiovisual, en el marc del projecte Catalunya Media City

L'alcalde i la consellera de Cultura s'han reunit aquest matí per reforçar el paper de la ciutat en el hub de l'audiovisual que impulsa l'ICEC

Reunió alcalde i consellera de CulturaEl compromís entre l'Ajuntament de Terrassa i la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Cultura, continua avançant en el marc del futur hub Catalunya Media City. Així s'ha posat de manifest en la trobada entre l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, que han mantingut aquest matí al Palau Marc de Barcelona. A la reunió també hi ha assistit la tinenta d'alcalde de Projecció de la Ciutat, Ona Martínez, i la regidora de Promoció Cultural i Audiovisual i Parc Audiovisual, Rosa Boladeras.

Per a l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart: "La trobada ha estat molt productiva per avançar en el nostre propòsit de treballar en què el Parc Audiovisual sigui encara més un estudi de producció audiovisual de referència i reforci el seu paper com a motor de creixement i progrés per a l'economia local i del país". L'alcalde considera a més que: "Aquest convenciment compartit permetrà dotar el PAC d'unes instal·lacions més modernes i actualitzades, perquè puguin acollir grans produccions internacionals i sumin en la projecció internacional de Terrassa com a ciutat capdavantera en la indústria audiovisual".

El Catalunya Media City (CMC), basat en la conjunció entre empresa, universitat, administració pública i societat civil, està liderat per l'ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals). És un projecte que pretén transformar el complex de les tres xemeneies (Sant Adrià de Besòs, Badalona i Barcelona) en un hub de l'audiovisual i del videojoc per a producció, recerca, capacitació i especialització professional. El projecte contempla la construcció de grans platós de producció localitzats al Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa. Concretament dos nous platós de 2.300 i 1.500 m2.

A la trobada, també s'ha fet seguiment dels diferents projectes compartits entre l'Ajuntament i el Departament de Cultura de la Generalitat, tant en el camp de l'audiovisual com en el de la promoció cultural.