L'Ajuntament instal·larà una pantalla gegant per seguir en directe el partit Alemanya - Espanya de quarts de final de l'Eurocopa de futbol

La pantalla estarà ubicada al Camp de Futbol Municipal de Ca n'Anglada

Camp de Futbol Municipal de Ca n'AngladaL'Ajuntament de Terrassa instal·larà una pantalla gegant per tal que les persones que ho desitgin puguin seguir en directe el partit de quarts de final de l'Eurocopa de futbol que enfrontarà les seleccions d'Espanya i Alemanya el proper divendres 5 de juliol. La selecció espanyola, amb el terrassenc Dani Olmo a les seves files, s'enfrontarà als amfitrions del torneig, Alemanya, a partir de les 18 h.

La pantalla, de 4,5 x 2,5 metres, estarà ubicada al Camp de Futbol Municipal de Ca n'Anglada i s'instal·larà el mateix divendres 5 de juliol. L'equipament obrirà les seves portes a les 17 h, una hora abans de l'inici del partit. Per accedir al recinte no caldrà fer reserva prèvia i l'entrada serà lliure fins a esgotar-ne l'aforament.

No es permetrà l'entrada de begudes ni menjar dins el camp i les persones assistents disposaran de servei de bar dins el recinte.

Aquesta serà la segona vegada que els aficionats i aficionades de la ciutat podran seguir en directe un partit de la selecció espanyola des del Camp de Futbol Municipal de Ca n'Anglada, desprès que el mes de juliol de 2021, s'instal·lés una pantalla gegant en aquest mateix camp per seguir el partit entre Espanya i Suïssa corresponent als quarts de final de l'Eurocopa.