L'Ajuntament millora la circulació de vianants al carrer del Col·legi

S'ampliarà vorera, es reduirà calçada i es millorarà la cantonada del c/ del Vall

Una excavadora al carrer Col·legiEl carrer del Col·legi serà el proper curs més segur i còmode per als vianants amb les obres que han començat aquesta setmana en aquesta via, que forma part dels recorreguts escolars habituals al Centre. L'actuació, que s'emmarca dins el programa de millora de l'espai públic Terrassa Barris en Marxa, es desenvoluparà durant tot el mes d'agost.

Amb aquesta intervenció, els vianants tindran unes condicions més adequades per caminar pel carrer. D'una banda, la vorera est, la dels números senars, s'eixamplarà entre la cruïlla amb el carrer del Vall i el número 7 del carrer del Col·legi. Aquesta vorera, que tenia fins ara una amplada d'1,10 metres, passarà a 2,84 metres.

D'altra banda, a la vorera oest, la dels números parells, es pintarà una línia a la calçada per reduir la seva amplada, obligant així als vehicles a reduir la velocitat per tal de millorar les condicions de seguretat dels vianants. La mesura suposa l'eliminació de les places d'aparcament i la reubicació dels contenidors.

Finalment, el projecte inclou una actuació a la cruïlla del carrer del Col·legi amb el del Vall, a la banda de la plaça del Doctor Cadevall. En aquest punt es construirà una plataforma elevada que facilitarà també la continuïtat de l'itinerari dels vianants.

Les obres comportaran dues afectacions de trànsit diferents. En una primera fase, es tallarà al trànsit el carrer del Col·legi, entre el carrer del Vall i el del Doctor Cabanes, durant tres setmanes, aproximadament. Posteriorment, els treballs se centraran a la cantonada del carrer del Vall amb el carrer del Col·legi, de manera que caldrà tallar el carrer del Vall durant una setmana. L'actuació s'ha programat pel mes d'agost per a reduir al mínim l'afectació al trànsit.

El projecte ha estat adjudicat a Construcciones Fertres, SL, per un import de 30.924,64 euros.