L'Ajuntament posa en marxa l'onzena edició del programa ‘Acceleració en Òrbita' per a pimes

Les empreses interessades podran presentar les sol·licituds del 9 al 22 d'abril

L'Ajuntament de Terrassa, la Cecot i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa posen en marxa l'onzena edició del programa ‘Acceleració en Òrbita'.  Des d'avui, dia 9, i fins el 22 d'abril, les empreses interessades poden presentar les seves sol·licituds. El programa d'acceleració empresarial seleccionarà sis pimes o empreses individuals innovadores de Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls, amb potencial de creixement i vocació internacional, que tindran ocasió de treballar al llarg de l'any un pla d'acceleració individual de la mà d'especialistes de Cecot i Cambra de Terrassa en diversos àmbits d'empresa, com gestió econòmica i financera, comercial i vendes, màrqueting online i offline o internacionalització, entre d'altres.

L'objectiu del programa és definir i implementar un  Pla de creixement a mida per a cada empresa participant, atenent a les seves necessitats específiques, per consolidar i augmentar el seu potencial. Al llarg dels 11 anys, ‘Acceleració en Òrbita' ha seguit una metodologia de treball individualitzada que combina l'anàlisi del model de negoci, la diagnosi de l'empresa i el disseny d'un pla d'acceleració orientat a consolidar el creixement de les empreses participants d'acord amb els seus respectius potencials.

El model de concertació entre l'administració local i els agents econòmics i socials del territori ha facilitat el seguiment directe de consultors i consultores especialistes de Cecot i Cambra de Terrassa, aportant un valor afegit per als acompanyaments individuals en una iniciativa totalment subvencionada per a les empreses participants, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Ministeri de Ciència i Innovació.

Gràcies a aquesta col·laboració, un centenar d'empreses com Doiser, Lucid, Babau Barcelona, Sortem, Comser, Duran Arquitectes, Vytrus, Creixem, La Unión Elèctrica, Bercofred o Malltex, entre d'altres, han tingut ocasió de treballar les seves estratègies de creixement.
Calendari

El període per presentar sol·licituds per a la nova edició del programa ‘Acceleració en Òrbita' estarà obert del 9 al 22 d'abril, a les 14 h, per aquelles empreses que compleixin els següents criteris de selecció:

    • Ser una pime o empresa individual amb seu o ubicació a Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls
    • Tenir vocació internacional
    • Tenir potencial de creixement
    • Ser innovadora

El programa començarà amb dos tallers en grup, el 9 i 23 de maig, en els quals s'explicarà el model de treball del programa i les eines d'anàlisi del model de negoci, per continuar amb els seus itineraris d'acompanyament individual. 

Les empreses interessades poden presentar les seves sol·licituds a través del formulari disponible a l'enllaç https://forms.office.com/e/r36xv9gEHi.