L'alcalde activa el Pla d'Emergència Municipal en fase d'alerta per risc d'inundació

Es recomana seguir els consells d'autoprotecció davant les incidències que es puguin generar pel risc de pluja intensa durant les pròximes hores

Avís per pluja intensaL'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha activat aquest migdia el Pla d'Emergència Municipal en fase d'alerta pels incidents que es puguin generar davant del risc d'inundació a causa de la previsió de pluja intensa durant les pròximes hores. D'acord a les previsions actualitzades del Servei Meteorològic de Catalunya, es preveu que des d'avui dissabte, i durant tot el diumenge, es pugui superar el llindar d'intensitat de pluja de més de 20mm/30min. Els xàfecs poden venir acompanyats de tempesta i localment de fenòmens de temps violent.

A Terrassa, el risc per intensitat de pluja és moderat aquest dissabte. A partir de les 2 h i fins les 14 h de diumenge, el risc serà alt i fins les 20 h de demà, serà baix.

L'Ajuntament de Terrassa recorda a la ciutadania la necessitat d'actuar amb prudència, evitant desplaçaments innecessaris i seguint els consells d'autoprotecció al web municipal (https://www.terrassa.cat/ca/com-actuar-en-cas-d-aiguats).

Podeu seguir tota la informació a través del Twitter d'Emergències Terrassa @trsemergencies