L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, expressa el condol per la mort de Josep Corominas i Busqueta

Reconegut a la ciutat per la seva tasca com a polític, però també com a president de l'Ateneu Terrassenc des de l'any 2009

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha manifestat el seu condol per la mort de Josep Corominas i Busqueta, ex regidor de l'Ajuntament de la ciutat i diputat al congrés dels Diputats. Actualment era president de l'Ateneu Terrassenc i vicepresident de la Fundació Sant Llàtzer. Ballart ha lamentat que "ens deixa una persona amb gran implicació en la ciutat, tant a nivell polític, amb una llarga trajectòria, com cultural, encapçalant una entitat de ciutat com és l'Ateneu Terrassenc. Una persona amb grans coneixements, que es feia escoltar i estimar, i una referència per a molts».

Josep Corominas i Busqueta, va neixer a Terrassa el 1939, metge, especialista en psiquiatria, va ser militant socialista des de l'any 1975, arribant a ser regidor a l'Ajuntament els anys 1983, 1987 i 1991. També va ser diputat al Congrés dels Diputats l'any 1989, així com entre 1996 i l'any 2000. Actualment, era el president de l'Ateneu Terrassenc, a la que va accedir l'any 2009. Sota el seu mandat, ha aconseguit situar l'entitat com un dels referents del teixit associatiu de la ciutat.