L'alcalde expressa el seu condol per la mort de les 13 estudiants estrangeres víctimes d'un accident d'autocar a l'AP-7

L'alcalde ha convocat un minut de silenci avui a les 12 del migdia al Raval de Montserrat, davant de l'Ajuntament

Façana Ajuntament dolL'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha expressat el seu condol per la mort, ahir diumenge, de 13 estudiants estrangeres de diverses nacionalitats mortes en un accident d'autocar a l'AP-7, al terme municipal de Freginals (Montsià). 

Ballart ha manifestat que "Terrassa vol fer arribar, un cop més, la seva solidaritat a totes les persones que pateixen tragèdies sobrevingudes i inesperades com aquesta. Compartim plenament el dolor per les joves víctimes i expressem el nostre condol a les famílies afectades". 

Terrassa s'ha sumat als dos dies de dol oficial decretat per la Generalitat de Catalunya per les víctimes de l'accident de Freginals. Això implica la suspensió dels actes oficials avui i demà i que les banderes de l'Ajuntament de Terrassa onegin a mig pal. 

A les sis de la matinada d'ahir diumenge, un autocar que transportava 60 estudiants, la majoria dels quals Erasmus de la Universitat de Barcelona, va travessar la mitjana de l'autopista AP-7 i va xocar frontalment amb un turisme que viatjava en direcció València. El balanç de l'accident ha causat 13 víctimes mortals, a més d'una trentena de ferits de diversa consideració.