L'empresa concessionària de l'enllumenat públic treballa per reparar l'avaria que afecta el barri de les Arenes

S'ha sol·licitat a la companyia que actuï amb la major brevetat possible per restablir, aquesta mateixa nit, l'enllumenat als carrers afectats

ComunicatDes de l'Ajuntament de Terrassa s'ha demanat a l'empresa que s'encarrega de la gestió de l'enllumenat públic de la ciutat que repari, amb la major brevetat possible, l'avaria que aquests dies ha causat molèsties al barri de les Arenes, deixant-lo sense servei. Els talls de llum que es venen donant des de fa algunes setmanes al barri, afectant els carrers d'Aneto, Puigmal, Canigó, Ordal, Panadella, i Guadarrama, segons sembla  han estat causats per una avaria que afecta amb recurrència un dels quadres lumínics situat al carrer de la Bisbal. En aquesta zona el tub de cablejat està malmès i fa caure tot el quadre elèctric de forma habitual.

Avui dilluns, l'empresa ha començat a actuar per habilitar una solució provisional, creant un nou cablejat aeri en aquest vial, que permeti que aquesta nit mateix es recuperi la llum a la zona. Posteriorment, es preveu que la companyia realitzi un nou pas elèctric soterrat al carrer de la Bisbal, que solucioni de forma definitiva aquesta situació.

Paral·lelament, aquests darrers dies alguns veïns i veïnes dels barris de les Arenes, la Grípia i Can Montllor, han denunciat alguns talls del subministrament elèctric a les seves llars. Tot i que en aquest cas, la responsabilitat d'aquest servei recau directament en l'empresa subministradora, des de l'Ajuntament ja s'ha reclamat a la companyia tant per esbrinar l'origen dels talls, com per evitar que se segueixin produint. En aquest sentit, aquesta mateixa tarda s'ha organitzat una reunió, que comptarà amb la presència de la tinenta d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, i el president del Districte 6, Noel Duque, amb l'associació veïnal per mostrar el seu suport i acompanyament en trobar una solució a la situació, el més aviat possible.