La Comissió Ciutadana valida les 8 candidatures presentades al procés d'elecció de la Sindicatura

La jornada de recollida de suports tindrà lloc el pròxim 15 de desembre

Cartell procés elecció Sindicatura Municipal de GreugesLa Comissió ciutadana de seguiment del procés participatiu per a l'elecció i nomenament de la figura del Síndic/a Municipal de Greuges de Terrassa ha validat les 8 candidatures presentades en el termini previst, un cop comprovat que totes elles compleixen els requisits tècnics establerts a les bases reguladores del procés.

Per ordre de presentació de la candidatura, aquestes són les persones que opten a exercir el càrrec de la Sindicatura de Greuges durant els propers cinc anys:

  • Pau Cónsola Párraga, presentat per l'entitat Observatori Drets Socials de Terrassa.
  • El Mustapha Ben El Fassi Mezouar, presentat a títol personal.
  • Manuel Pérez Díaz, presentat a títol personal.
  • Ignasi Puig Ventalló, presentat a títol personal.
  • Mònica Olmo Forte, presentat a títol personal.
  • Cristina Valverde Molina, presentada per les entitats GAM Vallés, AIDE, AVV Barri d'Egara, AVV Ca n'Aurell, Col·lectiu de dones de Ca n'Anglada, ACPAE i Associació Catalana Defensa Personal Científica.
  • Miriam Esther Boira Salvia, presentat a títol personal.
  • Juan Enrique Latorre Raez, presentat a títol personal.

Entre els dies 17 i 29 de novembre estarà activa la fase d'informació i difusió de les candidatures. A partir del dia 17, els projectes presentats per les diferents candidatures estaran disponibles per a la seva consulta al portal Participa a Terrassa.

Recollida de suports presencial

Els ciutadans i ciutadanes empadronats a Terrassa majors de 16 anys estan cridats a mostrar la seva preferència per una d'aquestes candidatures el proper 15 de desembre, en horari de 9.30 a 20 h de forma ininterrompuda. La recollida de suports es farà de forma presencial als següents equipaments municipals:

DISTRICTE 1 OFICINA D'ATENCIÓ CIUTADANA PLAÇA DIDÓ

DISTRICTE 2 CENTRE CÍVIC MUNICIPAL MONTSERRAT ROIG

DISTRICTE 3 CENTRE CÍVIC MUNICIPAL ALCALDE MORERA

DISTRICTE 4 CENTRE CÍVIC MUNICIPAL MARIA AURÈLIA CAPMANY

DISTRICTE 5 CENTRE CÍVIC MUNICIPAL AVEL·LÍ ESTRENJER

DISTRICTE 6 CENTRE CÍVIC MUNICIPAL PRESIDENT MACIÀ

DISTRICTE 7 CASAL CÍVIC DE CAN PARELLADA

Acompanyament de persones amb mobilitat reduïda

Durant aquesta jornada, l'Ajuntament i Creu Roja habilitaran un servei de transport gratuït per a les persones amb mobilitat reduïda. El servei està dirigit a persones vulnerables, que no disposin de familiars o d'altres mitjans que els puguin ajudar i necessitin transport als espais de recollida de suports per motius de malaltia, discapacitat o mobilitat reduïda. Després se'ls retornarà a casa.

Aquest servei es pot sol·licitar per telèfon trucant a Creu Roja Terrassa (937881441), de dilluns a dijous, de 8h a 14h i de 15h a 17h, i els divendres, de 8h a 14h. També mitjançant l'adreça de correu electrònic [email protected]. La data límit per sol·licitar el servei de transport serà el 12 de desembre (inclòs).