La Fira de les Persones Grans de Terrassa torna amb el nou nom «Som Grans»

L'objectiu de l'esdeveniment és visibilitzar l'envelliment com a etapa vital on continuar desenvolupant projectes de vida

L'Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Promoció de la Gent Gran, i el Consell de la Gent Gran, organitzen una nova edició de la Fira de les Persones Grans de Terrassa. L'esdeveniment torna després de 4 anys sense celebrar-se, amb el nou nom «Som Grans» i amb la voluntat d'establir-se com a cita referent a la ciutat i de crear una finestra al món de les persones grans com a grup social clau a la vida pública de Terrassa.

Amb l'objectiu de visibilitzar l'envelliment com a etapa vital on continuar desenvolupant projectes de vida, «Som Grans» pretén ser un punt de trobada i de defensa dels drets de les persones grans. La fira vol servir també com a reconeixement a tot el que fan les persones grans des dels casals i les entitats de la ciutat, presenta un aparador de les inquietuds del col·lectiu i aglutina propostes vinculades a la salut, la cultura i la música.

Sota el lema «Som actius, Som Terrassa, Som Grans», «Som Grans» arrenca els dies 20 i 21 d'abril al Recinte Firal, amb la presència de prop de 20 entitats de la ciutat. Les propostes del cap de setmana, obertes a tots els públics, inclouen més de 40 activitats entre tallers, xerrades i exhibicions de ball.

Els actes vinculats al programa d'enguany continuaran el 7 i 8 de maig a LaFACT amb actuacions musicals. El tancament de la programació es farà al Teatre Principal el 30 de maig amb un concert de diferents estils a partir de les 16 hores.