La Policia Municipal deté una persona per sostreure tapes de registre de la via pública

La detenció va tenir lloc després d'una investigació de la Unitat de Delinqüència Urbana i Investigació (UDUI)

La Policia Municipal de Terrassa va detenir el passat dilluns el presumpte autor de la desaparició de diverses tapes de registre a la ciutat. La intervenció va tenir lloc com a resultat d'una investigació realitzada per la Unitat de Delinqüència Urbana i Investigació (UDUI) els darrers mesos del 2021, una vegada es va detectar un augment en la desaparició de diverses tapes de registre d'enllumenat públic i de clavegueram a la ciutat.

Dilluns al matí, a les 8.30 h, els agents van rebre un nou requeriment per part d'un ciutadà, que va informar que faltaven tres tapes de registre a la plaça de Pau Casals. Una dotació de la Policia Municipal va realitzar un recorregut per la zona i va comprovar que faltaven 10 tapes de registre més a altres carrers de la zona de Can Parellada.

Es va passar llavors un comunicat a totes les unitats en servei i una unitat de la UDUI va localitzar un vehicle sospitós, presumptament implicat amb anteriors furts, ja que havia estat identificat després de fer un seguiment de les anteriors sostraccions, produïdes a la zona de Can Parellada i les Fonts. Els agents van realitzar vigilància estàtica al lloc, esperant a que el conductor del vehicle sospitós fes acte de presència per poder escorcollar l'interior del cotxe, en el qual hi van localitzar finalment un total de 29 tapes de registre. 

L'home va ser detingut per un delicte de furt i ha passat a disposició judicial. Una segona persona resta investigada per possible implicació en els mateixos fets. Les tapes localitzades, que sumaven un valor de 3.180 euros, han estat intervingudes per tal de tornar-les a col·locar al seu lloc i evitar possibles danys. La investigació segueix oberta.