La programació de Festa Major i la programació musical del Teatre Principal (Terrassa Música Moderna - TMM), nominades als premis de la indústria musical del directe

Els 38 nominats als Premis ARC 2021 ja s'han fet públics

Premis ARC 2021La programació de la Festa Major de Terrassa i la programació musical del Teatre Principal, inclosa dins la temporada de Terrassa Música Moderna – TMM han estat nominades als premis ARC 2021 que atorga l'Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC). L'entitat ha presentat els nominats de la XIX edició d'aquests premis, amb els quals el sector vol distingir artistes, programacions i mitjans de comunicació al voltant de la indústria de la música en directe.

L'ARC ha decidit incloure la Festa Major de Terrassa entre els nominats a la categoria de Millor Programació de Festa Major, juntament amb les de Montcada, Girona i Mataró. L'any passat va guanyar en aquesta categoria la Festa Major de Barcelona.

La inclusió de la Festa Major de Terrassa entre les nominades als premis respon a la qualitat i diversitat de la programació en un any en què es va voler posar el focus en la gran projecció mediàtica i bon moment de l'escena local, a nivell de país, a més d'un protagonisme molt destacat del talent femení. Miki Núñez, Doctor Prats, Lildami, Gemma Humet, Sense Sal, Miquel Pujadó, Quartet Brossa, Ingrid Cusidó, Anabel Lee, Bounties, Yudi Saint X, Galgo Lento, La Queency o Chacho Brodas van ser alguns dels artistes locals que van encapçalar la Festa Major. Any rere any, la programació musical es dissenya perquè tots els ciutadans trobin algun concert del seu gust en aquests dies. Enguany, entre els noms més reconeguts del programa hi havia Joan Garriga, Suu, Maruja Limón, Balkan Paradise Orchestra, Triángulo de Amor Bizarro, Hinds, Chaqueta de Chándal o El Columpio Asesino.

L'Ajuntament de Terrassa ja va rebre el Premi ARC 2016 a la Millor Programació de Festa Major i va ser nominada l'any 2015 en aquesta mateixa categoria.

A més, la programació musical del Teatre Principal de Terrassa, escenari d'alguns dels concerts programats a la Temporada de Terrassa Música Moderna - TMM, també opta al reconeixement a la Millor Programació Musical de Teatres o Auditoris, juntament amb l'Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès. En l'anterior edició, va ser reconegut en aquesta categoria l'Auditori de Girona.

L'elecció dels guanyadors es farà per votació dels socis d'ARC que es podran pronunciar fins al dia 21 de novembre a les 24 h. Els guanyadors es donaran a conèixer en una gala que se celebrarà el 13 de desembre a la Sala Barts de Barcelona, conduïda per Ivan Labanda, que comptarà amb diverses actuacions musicals en directe i que servirà com a punt de trobada d'artistes, professionals, empreses, entitats, institucions públiques i mitjans de comunicació representatius del sector de la indústria musical en directe.

Els Premis ARC compten, en aquesta XIX edició amb un total de 38 nominats que opten a guanyar alguna de les diferents categories que reconeixen les millors gires, les millors programacions musicals, l'artista revelació de la temporada 2020-2021 o el millor periodista o programa musical.

Els Premis ARC són atorgats per l'Associació ARC que, des de fa 45 anys, agrupa els representants artístics, promotors i mànagers de Catalunya. Els guardons tenen com a objectiu donar visibilitat al sector de la producció d'esdeveniments i a la comercialització i distribució de la música en viu així com a la producció artística feta a casa nostra.

Més informació a: http://www.arcatalunya.cat/.