La Sala Muncunill acull l'exposició de fotografies «Ser llobes», d'Elisa Miralles i Lurdes R. Basolí

La mostra, comissariada per María Santoyo es podrà visitar entre el 7 d'octubre i el 7 de novembre

Ser llobesDel 7 d'octubre al 7 de novembre, la Sala Muncunill acull l'exposició "Ser llobes" una mostra de fotografies de les artistes Elisa Miralles i Lurdes R. Basolí. La mostra forma part del total de dotze projectes expositius que s'han programat per aquest any 2021 dins la programació d'Arts Visuals impulsada pel Servei de Cultura de l'Ajuntament de Terrassa.

«Ser llobes» és una reflexió al voltant del cànon de bellesa femení i, a través del treball de les seves creadores, reflexiona sobre el despertar del cos femení com a primer pas per desfer-se de lligams i estereotips i caminar cap a un alliberament. Es tracta d'una breu història de la bellesa associada al cos de la dona objectualitzat sota la mirada masculina. Una exposició que arriba com a resultat dels dos processos creatius de les seves autores, que van confluir durant els mesos de pandèmia a través de la pantalla de l'ordinador, des d'on van compartir vivències i creacions fins a concebre aquest treball conjunt.

«Ser llobes» té un marcat accent femení, tant pel que fa a les seves creadores i comissària com també a la temàtica de la proposta expositiva al voltant de la imatge i la figura femenina. La mostra està realitzada en col·laboració amb el Festival Internacional de Fotografia Contemporània Emotiva, organitzat per l'Associació Fotogràfica de Terrassa Xafa'T.

L'exposició, formada per diferents vinils i fotografies està emmarcada dins el Cicle de programació professional estable de la Sala Muncunill 2021, un projecte impulsat per l'Ajuntament de Terrassa per donar suport a la investigació, la creació i la producció artística a la ciutat.

La mostra es pot visitar a la Sala Muncunill de dimarts a divendres de 16 a 20 h; dissabtes d'11 a 14 h i de 16 a 20 h, i diumenges d'11 a 14 h. Amb l'objectiu de garantir els protocols de prevenció per front a la Covid-19, l'equipament obrirà respectant un aforament limitat i el públic haurà de mantenir sempre la distància de seguretat i seguir les indicacions del personal de la sala. Per accedir-hi serà obligatori l'ús de mascareta, es disposarà de gel hidroalcohòlic a l'entrada i durant les visites no estarà permès tocar objectes o manipular materials.