La Tinenta d'alcalde Lluïsa Melgares, nova portaveu del Govern Municipal

ComunicatL'alcalde de Terrssa, Jordi Ballart, ha signat aquest divendres el decret que fa efectiu el canvi de portaveu municipal, que a partir d'avui mateix passa a ocupar-lo la Tinenta d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares. Amb aquest canvi, des del Govern Municipal es vol aprofitar l'experiència i bagatge en la política local de Melgares, per reforçar el paper de la figura de portaveu municipal en aquest segon tram de mandat.

El canvi, que ha estat comunicat en una reunió celebrada aquesta tarda a la resta de portaveus dels grups municipals presents a l'Ajuntament, es produeix per ajustar diferents canvis realitzats a l'estructura del Grup Municipal, i integrant del Govern, de Tot x Terrassa.

Amb la incorporació de Melgares al càrrec de portaveu, des del Govern Municipal es pretén reforçar i fer més àgil i directe el missatge del Govern en temes d'interès tant per a l'executiu local, com per a la pròpia ciutadania, com poden ser la Seguretat, la Neteja o la Mobilitat. Alhora, la portaveu sortint, Núria Marín, podrà exercir plenament la seva tasca com a Tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la ciutat i executar totes aquelles accions encaminades a la recuperació del teixit productiu de la ciutat a causa de la Covid-19.

Aquest canvi, no comporta cap modificació o reassignació de funcions en cap altre membre de l'Equip de Govern, mantenint-se la pràctica totalitat de facultats de resolució delegades en els respectius regidors i regidores, i en els tinents i tinentes d'alcalde.