La zona blava més cèntrica serà gratuïta entre el 7 i el 27 d'agost i la resta, tot el mes

L'Ajuntament està informant les persones usuàries amb cartells i mitjançant les xarxes socials

Zona blavaLa zona blava més propera al centre de la ciutat serà gratuïta entre el 7 i el 27 d'agost, ambdós inclosos, mentre que, més enllà d'aquesta zona, els parquímetres estaran desconnectats durant tot el mes. Aquest és el sisè any consecutiu que l'Ajuntament de Terrassa aplica diferents criteris a les zones blaves, segons les necessitats. 

Als darrers temps s'ha constat que els períodes de vacances de la ciutadania s'han diversificat. Això fa que l'activitat comercial a la ciutat, sobretot al Centre, mantingui una intensitat força elevada durant els primers i últims dies d'agost, i conseqüentment, la demanda d'aparcament es mantingui en nivells molt similars a la resta de l'any. Per aquest motiu es manté l'activitat de la zona blava més propera al centre els dies que es preveu una major necessitat d'aparcament de rotació, concretament fins al 5 d'agost i a partir del 28 d'aquest mes. 

Aquesta zona més cèntrica és la delimitada pel perímetre que formen els següents vials: carretera de Montcada, carrer de Galileu (inclosa la plaça de Josep Freixa i Argemí), Rambla d'Ègara, i carrers de Torres Garcia, Montserrat, Sant Valentí, Mas Adei, Sant Antoni i Topete. 

La resta de zones blaves de la ciutat seran gratuïtes durant tot el mes d'agost, ja que l'experiència demostra que la necessitat d'aparcament de rotació es redueix considerablement durant aquestes dates. 

L'Ajuntament de Terrassa informarà d'aquesta mesura als usuaris i usuàries mitjançant cartells als parquímetres, el web municipal i mitjançant les xarxes socials.