La zona blava més cèntrica serà gratuïta entre els dies 6 i 25 d'agost i la resta tot el mes

L'Ajuntament està informant les persones usuàries amb cartells i a través de les xarxes socials

Zona blavaLa zona blava més propera al centre de la ciutat serà gratuïta entre el 6 i el 25 d'agost, ambdós inclosos, mentre que, més enllà d'aquesta zona, els parquímetres estaran desconnectats durant tot el mes. Aquest és el setè any consecutiu que l'Ajuntament de Terrassa aplica diferents criteris a les zones blaves, segons les necessitats.

Darrerament, s'ha constat que els períodes de vacances de la ciutadania s'han diversificat. Això fa que l'activitat comercial a la ciutat, sobretot al Centre, mantingui una intensitat força elevada durant els primers i últims dies d'agost, i en conseqüència, la demanda d'aparcament es mantingui en nivells molt similars a la resta de l'any. Per aquest motiu es manté l'activitat de la zona blava més propera al centre els dies que es preveu una major necessitat d'aparcament de rotació, concretament fins al 4 d'agost i a partir del dilluns 27 del mateix mes.

Aquesta zona més cèntrica és la delimitada pel perímetre que formen els vials de carretera de Montcada, carrers de Galileu (inclosa la plaça de Josep Freixa i Argemí), de Sant Valentí, de Sant Antoni i de Topete.

La resta de zones blaves de la ciutat seran gratuïtes durant tot el mes d'agost, de l'1 al 31, ja que l'experiència demostra que la necessitat d'aparcament de rotació es redueix considerablement durant aquestes dates.

L'Ajuntament de Terrassa informarà d'aquesta mesura als usuaris i usuàries mitjançant cartells als parquímetres, a través del web municipal i amb missatges a les xarxes socials.