La zona blava serà gratuïta durant tot el mes d'agost a gran part de Terrassa

La zona més cèntrica serà lliure de pagament entre el 5 i el 25 d'agost

Zona BlavaEls parquímetres de la zona blava estaran desconnectats durant tot el mes d'agost a Terrassa, excepte a les zones més cèntriques, en què no es pagarà entre el 5 i el 25 d'agost, ambdós inclosos.

Aquest és el vuitè estiu consecutiu que l'Ajuntament de Terrassa aplica diferents criteris a les zones blaves, segons les necessitats d'aparcament a la ciutat. Els darrers anys, s'ha detectat que la ciutadania ha diversificat els seus períodes de vacances, fet que fa que l'activitat comercial al Centre sigui elevada durant els primers i els últims dies d'agost i, en conseqüència, la demanda d'aparcament es mantingui en nivells molt similars a la resta de l'any. Per aquest motiu, es manté l'activitat de la zona blava més propera al Centre els dies en què es preveu una major necessitat d'aparcament de rotació. Aquesta zona més cèntrica és la delimitada pel perímetre que formen els vials de carretera de Montcada, carrers de Galileu (inclosa la plaça de Josep Freixa i Argemí), de Sant Valentí, de Sant Antoni i de Topete. La resta de zones blaves de la ciutat seran gratuïtes durant tot el mes d'agost, de l'1 al 31, ja que l'experiència demostra que la necessitat d'aparcament de rotació es redueix considerablement durant aquestes dates.

Terrassa disposa ara de 134 parquímetres,19 dels quals operen amb pagament de targeta online, i d'un total de 1.971 places de zona blava. L'Ajuntament de Terrassa informarà la ciutadania de les condicions excepcionals de l'agost a la zona blava amb cartells als parquímetres, al web municipal i amb missatges a les xarxes socials.