Les obres per l'entrada en servei de la B-40 entre Abrera i Viladecavalls compleixen el calendari previst

La previsió del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana és que es pugui finalitzar a l'octubre de 2023

La tinenta d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, acompanyada de tècnics municipals, s'ha reunit aquest matí amb representants de la Demarcació de Carreteres de l'Estat a Catalunya del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per conèixer l'evolució de les obres i l'entrada en funcionament del tram de la B-40 entre Abrera (túnel d'Olesa) i l'enllaç amb la C-58 (autovia de la Bauma), amb la C-16 (autopista Terrassa-Manresa) i amb el tram ja construït de la B-40 fins al Nord de Terrassa. Els representants del Ministeri han comunicat que les obres avancen segons el calendari previst i que preveuen que puguin finalitzar a l'octubre de 2023.

En el decurs la reunió, s'ha informat de l'entrada en funcionament dels dos nous accessos a la C-16 i la -C58 des de la B-40, en direcció Barcelona, i també del tall de trànsit que es farà a partir de dimecres, 29 de març, en el pas inferior de la C-16,  a l'enllaç de Terrassa Oest en direcció a Barcelona, on es creua la C-16 amb l'autovia de la Bauma (C-58), a l'altura del carrer de Rafael de Campalans, al barri del Roc Blanc.

El motiu d'aquestes obres són l'ampliació del nombre de carrils, que passaran de dos a tres, en cada sentit de la marxa. Des de l'Ajuntament de Terrassa es recomana seguir els itineraris alternatius que proposa el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, així com els missatges informatius que s'habilitaran a les pantalles electròniques variables de l'autopista C-16.