Nou canvi de senyalització al pont de l'avinguda de Jacquard a partir de dimecres

Es recuperen els dos carrils que hi havia en direcció al centre de la ciutat

Plànol obres a l'avinguda de JaquardLes obres que l'Hospital Universitari MútuaTerrassa realitza en el servei d'urgències i de consultes externes ha comportat en els darrers mesos canvis de senyalització i d'ocupació de la via pública en el pont de l'avinguda de Jacquard, una via que suporta un elevat flux de trànsit. El dimecres, 20 de juny, a la nit, hi haurà un nou canvi, ja que es recuperaran els dos carrils que hi ha en sentit oest, és a dir, cap al centre de la ciutat, i es mantindrà un sol carril en sentit est.

D'altra banda, aquesta setmana s'han iniciat els treballs de reurbanització del carrer del Castell, que duraran tres mesos, i que s'emmarquen també en el projecte d'ampliació del servei d'urgències. Els treballs de millora urbana d'aquest carrer, al que només hi poden accedir els residents i els serveis dels edificis sanitaris i sociosanitaris, començaran al final del carrer i continuaran, per fases, en direcció a la plaça del Doctor Robert. A principis de setembre s'acabarà l'obra amb l'execució de la capa de rodadora del paviment.

El projecte contempla en aquest carrer una plataforma única amb aglomerat asfàltic, sense distinció de vorera i calçada, en tot el vial; una reordenació dels punts de llum; la creació d'una placeta dura que tindrà bancs de formigó amb jardineres i arbres, situada al costat del camí d'accés al Parc de Vallparadís, i la creació d'una filera de xipresos. L'entrada al servei d'urgències que hi havia per a la població en aquesta zona desapareix, ja que serà substituïda per una petita edificació que acollirà les escales i l'ascensor que donarà accés directe a urgències.