Obert el període de tramitació d'abonaments per a les piscines municipals

La temporada de bany s'iniciarà el 23 de juny i s'allargarà fins al 2 de setembre

L'Ajuntament ha obert el termini per formalitzar els tràmits per a l'obtenció d'abonaments per a les piscines municipals de Sant Llorenç, la Maurina i les Arenes. A partir del proper 21 de maig, també s'obrirà el termini per tramitar els abonaments a la piscina del Parc de Vallparadís. Enguany, la temporada de bany a les piscines municipals de Terrassa s'iniciarà el 23 de juny i s'allargarà fins al dia 2 de setembre. Totes quatre piscines obriran de dilluns a diumenge, de 10.30 a 19.30 h.

 

Piscines de Sant Llorenç, les Arenes i la Maurina

En el cas de les piscines de Sant Llorenç, les Arenes i la Maurina, les persones usuàries s'han d'adreçar als respectius equipaments (en el cas de la Piscina de les Arenes els tràmits es faran a l'oficina del Poliesportiu Municipal les Arenes (c/ de Sierra Nevada, 57) fins que comenci la temporada de bany. El termini per a la consulta i recollida de documents per als abonaments serà el següent:

Del 2 de gener fins al dia 20 de maig, l'horari serà l'habitual dels poliesportius.

A partir del dia 21 de maig i fins al dia 21 de juny, l'horari serà de dilluns a divendres de 16.30 a 19.30 h.
A partir del dia 23 de juny, i coincidint amb l'inici de la temporada de bany i l'obertura de les piscines, l'horari serà de dilluns a dissabte d'11 a 13 h i de dilluns a divendres de 17 a 19 h.

 

Piscina de Vallparadís

A diferència dels darrers anys, enguany el cobrament i el lliurament de carnets per als abonaments de la Piscina de Vallparadís s'iniciarà el dilluns 21 de maig. L'horari per a aquests tràmits, que s'han de fer a les taquilles de la piscina, serà de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 15 a 19 h.

Un cop iniciada la temporada de bany, el 23 de juny, el cobrament i lliurament de carnets també es podrà fer els dissabtes de 10 a 14 h a les mateixes taquilles de la piscina.

Per a qualsevol consulta els usuaris es poden adreçar al telèfon 93 739 74 19.

 

En tots els casos, la documentació que cal presentar per tramitar els abonaments és la següent:

Sol·licitud d'abonament a les instal·lacions esportives municipals degudament emplenada.

Còpia del Document d'Identitat de la persona sol·licitant i de cada membre de la família i Llibre de Família, en cas de carnet familiar.
Dues fotografies originals, mida carnet, de cada membre de l'abonament.
Si s'escau l'aplicació de bonificació cal presentar, segons la bonificació que es sol·liciti, la documentació original que correspongui en el període comprès entre l'1 de gener i el 31 de maig: títol de família nombrosa, certificat del reconeixement de discapacitat o documentació acreditativa de la situació de jubilat.

 

Bonificacions

A partir d'aquest any 2018, la sol·licitud de bonificacions per raó de capacitat econòmica no es podrà tramitar a la Casa Soler i Palet. Les persones interessades ho podran fer a qualsevol de les oficines d'Atenció Ciutadana situades als diferents districtes de la ciutat.  D'altra banda, la bonificació per raó de capacitat econòmica s'ha de sol·licitar en el període comprès entre l'1 de gener i el 31 de maig.

Si s'escau l'aplicació d'altre tipus de bonificació, cal presentar la documentació justificativa i s'aplicarà directament a la instal·lació corresponent. Depenent del tipus de bonificació la documentació que caldrà aportar pot ser:

L'original del títol de família nombrosa.
L'original del certificat del reconeixement de discapacitat.
L'original de la documentació acreditativa de la situació de jubilat.

Preus i abonaments adaptats a tothom

Els preus d'entrada a les quatre piscines municipals per al 2018 són els següents:

Usuaris entre 7 i 13 anys: 5,30 euros/dia

Usuaris de 14 anys i majors : 6,80 euros/dia

Usuaris jubilats: 5 euros/dia

Usuaris fins a 6 anys: entrada gratuïta

Escoles, esplais i cursets: 2,90 euros/dia per persona

Preu de tarda (a partir de les 16 h): 4,30 euros

També és possible accedir a abonaments individuals i familiars per a períodes de 15 dies o per a tota la temporada. El preu dels abonaments és el següent:

Abonaments Individuals:

Persones abonades d'entre 7 i 13 anys: 36,55 euros/15 dies. 91,25 euros/temporada.

Persones abonades de 14 anys i majors: 42,10 euros/15 dies. 116,20 euros/temporada.
Persones abonats jubilades: 25,10 euros/15 dies. 67,70 euros/temporada.

Abonaments familiars:

53,80 euros/15 dies.

146,70 euros/temporada.

Abonament multifamiliar (o família monoparental amb fills/es fins als 23 anys i els avis paterns i/o materns):

188,70 euros/temporada

També es troben a disposició de les persones usuàries targetes multipersonals no nominatives, de cinc o de deu entrades, que es poden utilitzar els dies que es decideixi. Aquestes targetes tenen preus diferents en funció de l'edat i existeix també una modalitat només per a les tardes.

Trobareu més informació sobre l'oferta de piscines municipals a la pàgina web municipal: http://www.terrassa.cat/piscines-municipals-descobertes

 

Cursos de natació

Com cada estiu, l'Ajuntament de Terrassa organitza cursets de natació sota la direcció tècnica del Club Natació Terrassa. S'han programat cursets per a nens (a partir de 7 anys) i adults. Aquests cursets poden ser d'ensenyament, adreçats a aquelles persones que no saben nedar, i de perfeccionament, per a aquelles persones que superin la prova de 25 metres. Es crearan grups diferenciats per nivell.

Les inscripcions s'han de formalitzar al Club Natació Terrassa a partir del 23 de maig, després de recollir l'autorització d'inscripció al Servei d'Esports de l'Ajuntament de Terrassa (Casa Soler i Palet, c/ de la Font Vella, 28).

Trobareu tota la informació sobre activitats d'estiu a la pàgina web municipal: http://www.terrassa.cat/activitats-d-estiu.